„Je roztomilá a milá. Na herečku až moc klidná a zaražená. A to se mi líbí. Vypadá to, že by to Ondrovi konečně mohlo vyjít a já bych šel zase na svatbu,“ svěřil radostně Mixa, který pro Ondřeje stále udržuje vilu na Vinohradech. „Je to můj dědic. Rád bych, aby v tom domě jednou šťastně žil s rodinou,“ přiznal Mixa.

Mixa má Adélu Gondíkovou stále rád

Brousek je sice stále ještě ženatý s Adélou Gondíkovou, rozvod je prý už ale na spadnutí. „Mrzí mě, jak to mezi nimi dopadlo. Především kvůli vnučce Nelince. Ondra je holt po mně. Oženil se dřív, než se stačil vybouřit, a to je vždycky průšvih,“ konstatuje Mixa s tím, že v Adéle viděl Ondra také starší autoritu.

Adélu má ale Mixa stále rád. Nejenom Ondra mu totiž vodí vnučku domů. „I Adéla zajde,“ přiznává herec s tím, že Adéla měla v Divadle Na Fidlovačce zůstat. „Dala výpověď, protože se nemohla dívat, jak se Ondřej s Remkovou po divadle vodí za ruce. Měla se nad to ale povznést,“ zdůrazňuje Mixa, který proslul ve filmu jako Švanda dudák.

„Snad bude v tom našem domě Ondra chtít žít a nebude se zbavovat majetku,“ doufá Mixa. Vilu prý pořídil za roli právě ve Strakonickém dudákovi z roku 1955.

Mixova vila má dnes hodnotu 60 milionů

„Na tu dobu skvělý honorář. Vydělal jsem si 80 tisíc korun a dům mě přišel na 20 tisíc,“ svěřil Mixa, jehož vila má dnes hodnotu 60 milionů korun. „Rád bych se dožil druhé Ondrovy svatby. Je to tak schopný kluk. Daleko lepší muzikant, než herec,“ komentuje Mixa.

Ondřeje v Monkey Business prý pečlivě sleduje. „Na klávesy hraje skvěle. A byl jsem to já, kdo ho přihlásil ve čtyřech letech do lidové školy umění,“ je na sebe hrdý Mixa.

 

Fotogalerie
1 fotografie