Středa 17. dubna 2024
Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie
Oblačno, déšť 10°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Sňatkový podvodník utíkal před policií po hromosvodu

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: jak - 
21. května 2010
18:30

Pražští policisté se dostali v pátek odpoledne na stopu dlouho hledanému muži, který byl podezřelý ze sňatkových podvodů. Když si pro něj policisté přišli do jeho bytu pokoušel se utéct oknem z desátého patra po hromosvodu. Jeho útěk se, ale nevydařil - z hromosvodu spadnul!

Vyšetřovatelé dostali indicie, kde se může sňatkový podvodník nacházet a vydali se ho zatknout."V minulosti po něm bylo vyhlašováno pátrání, podezření se týká sňatkových podvodů, kterými způsobil poměrně velkou škodu," uvedla pro idnes.cz policejní mluvčí.

Když policisté dorazili na místo, tak se podezřelý zamknul ve svém bytě v desátém patře a pokusil se jim uniknout. K útěku si zvolil netradiční cestu: hromosvod. Otevřel okno a snažil se po hromosvodu dostat dolů, ale štěstí stíhanému sňatkovému podvodníkovi nepřálo. Spadl dolů a způsobil si několik  vážných zranění. Po té byl převezen na ARO motolské nemocnice.

arcaben ( 21. května 2010 20:05 )

natloukl si nos.....a to se vyplatí hrát si nejen na SUPERMANŽELA,ale i na SPIDERMANA...v obou případech to byl propadák...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání