Weingärtner jako Marilyn Manson

Píseň pro rozhodující večer si mohli vybrat sami z těch, které už odzpívali. Někteří prokázali pořádný smysl pro humor. Kříž, jenž už je v divadelním světě dost známý, se opět nechá nalíčit jako zombie a zazpívá rokenrol z hororového muzikálu.

Jeho soupeř Weingärtner se držel při zdi a zazpívá song z muzikálu Vlasy. Jinak je ale dost drsný. Ve své domovské formaci X left to die se stylizuje do Marylina Mansona. A jeho životní motto? „Zabij svého boha a vše je svaté,“ říká David. Míša Doubravová si vybrala humornou skladbu Mamma I´m a Big Girl Now z muzikálu Hairspray. „Mám ji ráda a taky jsem se na ni nejvíc nadřela,“ přiznala.

Poprvé zazní píseň z muzikálu Robin Hood

Poprvé zazní na veřejnosti před diváky také skladba přímo z muzikálu Robin Hood. Jde o duet Až se zblázním, který si zazpívají všichni čtyři vítězní finalisté dohromady. „Písnička je duet, tedy rozhovor dvou lidí. Ján Ďurovčík nám vysvětlil některé souvislosti, aby nám byl jasný její význam v muzikálu. Jsem moc zvědavý, jak bude skladba znít, když ji zazpíváme ve čtyřech. Myslím, že by to mohlo být hezké číslo,“ usoudil Honza Kříž.

Jak bude skladba Až se zblázním znít v podání horkých adeptů na hlavní muzikálové role, a hlavně kdo z nich se nakonec stane Robinem a Marianou, uvidíte již tuto neděli 23. května ve velkém finále castingové show Robin Hood – Cesta ke slávě.

Co zazpívají finalisté v neděli

* Martina Bártová – Hello, Dolly! (Hello, Dolly!)
* Michaela Dobravová – Mamma I´m a Big Girl Now (Hairspray)
* Jan Kříž – Hot Patootie/Bless My Soul (Rocky Horror Picture Soul)
* David Weingärtner – Vlasy (Vlasy)

Robin Hood
Autor: Blesk.cz