Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Odsouzený gynekolog ordinuje dál

Údajně znásilnil pacientku, ale ordinuje dál!
Údajně znásilnil pacientku, ale ordinuje dál!  (Autor: Helena Lacinová, Ondřej Čermák)
Autor: Helena Lacinová - 
21. května 2010
05:00

Gynekolog Miroslav G. (61), kterému soud ve středu nařídil za sex s pacientkou zákaz činnosti a pokutu 50 tisíc korun, ordinuje dál. Blesk ho včera zastihl v ordinaci v dobré náladě. Lékař se hájí: „Za praxi jsem viděl 380 tisíc genitálů. Pacientka by mě nezlákala.“ V ordinaci nyní radši nechává otevřené dveře a pacientky vyšetřuje jen za přítomnosti sestry.

O vině gynekologa bude rozhodovat Krajský soud v Ústí nad Labem, kam se odvolaly obě strany.

Obhájce chce úplné zproštění viny. Státní zástupkyně odsouzení za znásilnění. „Jestliže poškozené nařídí, aby zaklonila hlavu, dala ruce na prsa a uvolnila se, a pak do ní dvakrát vnikl, tak využil její bezbrannosti a jde o znásilnění,“ zdůvodňuje státní zástupkyně Naďa Voláková. Soud tomu sice uvěřil, ale verdikt zněl nepochopitelně: Poškození cizích práv!

Dokud nebude rozsudek pravomocný, budu ordinovat, říká gynekolog Dokud nebude rozsudek pravomocný, budu ordinovat, říká gynekolog | Helena Lacinová

Rozsudek není ještě pravomocný, a tak ordinuje dál

„Ordinuji. Dokud nebude rozsudek pravomocný, budu ordinovat,“ řekl lékař s tím, že věří, že se mu podaří odvolací soud přesvědčit o své nevině. „I mě znalci označili za věrohodného, takže je to tvrzení proti tvrzení,“ narážel lékař na zdůvodnění rozsudku soudcem, že poškozená je věrohodná.

Za svoji osmatřicetiletou praxi prý viděl zhruba 380 tisíc klínů a nikdy ho nic podobného nenapadlo. „To už by se projevilo v minulosti, kdybych měl takové sklony,“ řekl.

U České lékařské komory Blesk zjišťoval, zda v minulosti přeci jen nemá podle rozsudku zvrhlý doktor nějaký škraloup. „Nikdy na něj nebyla podána žádná stížnost,“ řekl mluvčí instituce Michal Sojka. S ohledem na probíhající trestní řízení se k případu dál nechtěl vyjádřit.

arcaben ( 22. května 2010 20:29 )

anasyi,už jsem se tady někde o té rekonstrukci také zmínila.pokud soudce nemá představu jak takové gynekologické křeslo vypadá,tak ani nemůže pochopit jakou stupiditu mu tam tvrdí jedna upocená galuska.Klikni na související články a pobavíš se!!Galuska si jentak leží a najednou cítí jak do doktor vniká,seskočí-vidí,že je doktor nahatý tak s brekem utíká z ordinace...byla tam dopoledne!!!To bije do očí!!

arcaben ( 22. května 2010 20:11 )

anasyi když se člověk nad tím zamyslí tak se musí až smát=dost černý humor.Věk obou aktérů,místo činu=ordinace v ordinačních hodinách,zdravotní sestra vedle za dveřmi(mohla kdykoliv vstoupit),na gynekologickém křesle(které je tak vysoko,že má lékař ženské genitálie nad svým pasem) a jednašedesátiletý doktor za těchto okolností znásilňuje mladou galusku?? To je dost přiblblý fór!!Ani dva schopní milenci by ze soulože,na gynekologickém křesle,nic moc neměli a to by byl dobrovolný sex!!!Takže jako scifi by se to mohlo chytit.

anasyi ( 22. května 2010 18:40 )

ahoj zirafo,mrknu na schranku,mam ji asi zase plnou

ajinka ( 22. května 2010 15:33 )

nějaké sperma???? To by přece po prohlídce té slečny museli nalézt. Nebo si pan doktor při vyšetřování stihl ještě nasadit kondom? "Pan doktor mě vyšetřoval, a najednou jsem si všimla, že do mě pronikl" Bůh ví, kterej Erža jí znásilnil. Nebo třeba očekává stovky tisíc za odškodnění.....

zirafa ( 22. května 2010 15:24 )

ahoj, anasyi, to máš pravdu, nikdy není pod jejími výtvory diskuze... asi abychom se neotírali o její oblíbence.... jak jsem se včera dočetla v jiným článku, sesmolila jakýsi blábol o Gottovi, celou knížku (!), a taky není pod článkem diskuze.... ten článek je neskutečnej, hlavně věta, že si dlouho získávala Gottovu důvěru (!), než si s ní začal tykat!! tak jestli si Gott potykal s tou profláknutou, věčně nalitou lhářkou, tak u mě klesl na to samý dno, kde se v bahně plácá remeška.... P.S. máš něco s mejlovou schránkou, vrátil se mi mejl, co jsem ti posílala.... Přeju ti krásný slunečný den!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání