Kurylenko si zahraje uklízečku

Film bude režijním debutem kreslíře vizuálních scénářů Temple Clarka, který je rovněž autorem scénáře. Fiennes se upsal k roli grafického designéra pracujícího v Praze. Ve stověžaté Praze se zamiluje do uklízečky Maryšky, kterou ztvární právě Kurylenko. Natáčet se začne na podzim v Praze a Londýně.

Momentálně Fiennes v Srbsku natáčí filmovou verzi dramatu Williama Shakespeara Coriolanus, který je jeho režijním debutem. Americký herec se v minulosti objevil ve filmech jako Schindlerův seznam, Anglický pacient, Předčítač nebo Smrt čeká všude.

Známou se stala až po roli bondgirl

Olga Kurylenko je ukrajinská modelka a v současnosti také herečka, která stoupá v žebříčku filmových „star“. Z mola na plátno se přesunula v roce 2004, kdy získala roli ve snímku Diany Bertrand L'Annulaire. Za tento debut získala Olga „Certificate of Excellence“ za nejlepší herečku, udělovaný na festivalu v Brooklynu. Po tomto úspěchu následovala práce pro televizi, kde se objevila především kvůli své kráse.

Známá se stala díky roli, v které ztvárnila krásku po boku zabijáka Hitmana. ve stejnojmenném filmu. Každý tak mohl vidět její odvážné scény s akčním hrdinou. V roce 2008 Olga natočila novou bondovku „Quantum of Solace“ kde si po boku Daniela Craiga střihla roli vášnivé bondgirl Camille.

Fotogalerie
4 fotografie

Biják.cz
Autor: Blesk.cz