Film vychází ze skutečného příběhu Sally a Joe Conforteových, majitelů nevěstince Mustang Ranch v americkém státě Nevada, který se v roce 1971 stal prvním legalizovaným nevěstincem ve Spojených státech.

"Je to krásně napsaná role, proto jsem ji chtěla hrát," řekla Mirrenová. "Líbí se mi námět, líbí se mi prostředí a mám ráda i 70. léta," tvrdí čtyřiašedesátiletá herečka, která se prý chtěla podrobně seznámit se svou rolí a navštívila skutečný nevěstinec Mustang Ranch.

"Setkala jsem se s jeho majitelkou Susan Austinovou a moc mi to pomohlo. Bere svoji roli skutečně vážně. Je to opravdová podnikatelka." Nový film se na plátnech kin objeví v červnu. Manželé spolu nepracovali od roku 1985, kdy natočili film Bílé noci. Tehdy se setkali poprvé. "Chtěl jsem spolupracovat se svou ženou už dlouho. Posuzoval jsem různé projekty, některé jsem jí navrhl, ale ona se mi smála. Chtěla jen velké role a má pravdu," řekl Hackford, jehož film využívá námětu milostného trojúhelníku, který zničil manželství Conforteových a skončil tragédií.

Fotogalerie
3 fotografie

Biják.cz
Autor: Blesk.cz