Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Opilá žena zmlátila záchranářku

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: ČTK, jos - 
16. května 2010
16:31

Osmačtyřicetiletá opilá žena dnes (v neděli) v Hořovicích údajně napadla zdravotní sestru, která ji přijela ošetřit.

Opakovaně ji prý udeřila do obličeje. Záchranářka utrpěla značné pohmoždění obličeje a byla převezena na vyšetření do nemocnice. Je v pracovní neschopnosti a léčit se bude zřejmě několik týdnů. Opilá žena skončila na interně hořovické nemocnice, odkud později utekla, sdělila to mluvčí středočeské záchranné služby Tereza Janečková.

Záchranáři k ženě vyjížděli v 02:30 do jedné z hořovických restaurací. Údajně měla poruchy vědomí. Na místě zjistili, že se jedná o akutní otravu alkoholem, chtěli ji proto odvézt do nemocnice. "Když jí zdravotní sestra odváděla do sanitního vozu, pacientka, která se nechtěla nechat odvézt, sestru fyzicky napadla," popsala Janečková.

Záchranáři se podle ní navíc setkali s neuvěřitelnou reakcí okolí, které pacientku v jejím jednání podporovalo. Do nemocnice proto byla převezena za asistence policie.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

pepazdp ( 16. května 2010 21:48 )

já taky

delavar ( 16. května 2010 21:10 )

Myslím.že tam došlo z najvätšou pravdepodobnosťou k nedorozumeniu.ta pani,čo na ňu útočila,očakávala,že dovezú nejaké lahváče,hodia reč,popijú,pokecajú a život pôjde ďalej.Prvá pomoc je veľmi dôležitá a všetci vieme aké je to nepríjemné,keď je človek rozpitý a všade ,,sucho,, tak to rieši.Aj ja som minule čakal v rade v lekárni,akurát som bol na rade,keď tam vošiel mladík a poprosil ma vážnym hlasom: Prosím Vás,môžem vás predbehnúť-leží tam človek!!! Tak som ho pustil a on zaprosil magistru: Dve krabičky kondomov,prosím!!! P.S.To poprsie na tom obrázku je tam ,,k zulíbání,,.Krásná pacientka!

bara ( 16. května 2010 20:16 )

tu ženskou bych nechala nejen vše zaplatit, veškeré náklady léčení zdrav. sestry, ale nařídila jí soudně i odvykací kůru, kterou by si musela sama platit...

bara ( 16. května 2010 20:08 )

)

odol ( 16. května 2010 19:56 )

Kdyby mně zmlátila ta s obrazku s těma krásnejma kozičkama,tak bych žádal vícnásobnou rekonstrukci !!!!!

Zobrazit celou diskusi