Šatny jsou vskutku velkorysé, vybaveny jsou nábytkem, který si kapela přivezla ve dvou kamiónech. Stopadesátičlenný tým kolem kapely zabere veškeré šatny, které jsou v O2 areně k dispozici.

"Tohle je styčná šatna, kde budou mít hlavní zázemí. Nechybí v ní velká kožená sedací souprava, konferenční stolek, sprcha a toaleta a samozřejmě speciální občerstvení, které si kapela poručila. Také značkové šampaňské a především iontový nápoj z bobulí z amazonského deštného pralesa. Slyšel jsem o něm poprvé v životě a dalo mi trochu práce, než jsem se ho dopátral," říká mluvčí O2 areny Jan Tuna. Toho také napadlo nechat převléknout do členů kapely Black Eyed Peas čtyři kamarády, aby akci s předvedením šatny trochu oživili.

V hale vyroste obří pódium s molem, které výrazně sníží kapacitu k stání. Kapela se bude mimo jiné také vznášet nad hlavami diváků v obří gondole. Pompézně bude pojaté i osvícení. Kvůli světlům, laserům, obrazovkám a dalším efektům pořadatelé chystají přidat do provozu dva generátory, které by měly energeticky velmi náročnou show pomoct utáhnout. Mezi pozvané VIP hosty budou například Dara Rolins, Tereza Kerndlová, Leoš Mareš, Agáta Hanychová nebo Ondřej Brzobohatý.

Velká show bez ohledu na ekologii

* V doprovodném týmu kapely je 150 lidí.
* Jejich aparaturu přiveze 40 kamionů a 20 autobusů.
* Pódium s molem omezí kapacitu k stání na 3 500 fanoušků.
* Kvůli energeticky náročné show přidali pořadatelé dva naftové agregáty.
* Předskokankou je britská popová hvězda Cheryl Cole.
* Mezi písničkami dojde i na DJ set, v němž zazní písničky Michaela Jacksona či Nirvany.

Fotogalerie
4 fotografie