Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Studenková: Zasedly si na mě nemoci

Zdena Studenková prodělala před časem několik vážných zdravotních problémů
14. května 2010 | 05:01

V poslední době sužují herečku Zdenu Studenkovou (55) samé vážné zdravotní problémy. Poté, co Studenková, která se v Česku proslavila legendárním filmem Anděl s ďáblem v těle, absolvovala čtyři operace kolen, ji zdravotní nesnáze stále nenechávají na pokoji. „Skoro dva měsíce jsem byla velmi nemocná,“ přiznala Blesku. Její plíce zasáhly nebezpečné chlamydie, a k potížím se navíc přidal žaludeční záchvat.

Kvůli vleklým potížím Studenková byla dva měsíce nadobro vyřazená z provozu. Bez herečky se museli na Slovensku obejít jak v několika divadelních představeních, tak i ve slovenské verzi Ordinace v růžové zahradě.

„Opravdu dlouhou dobu jsem se cítila velmi zle a byla jsem jak tělo bez duše, neměla jsem na nic chuť a žádnou energii,“ přiznala Blesku Studenková, jejíž problémy začaly bakteriálním onemocněním, plicní chlamydií. „Je to velmi nepříjemná choroba, která se léčí antibiotiky. Já jsem jich brala dokonce pět denně,“ vysvětlila Blesku Studenková, které se dlouho stav nelepšil.

Nyní je Studenková podle svých slov "fit"
Autor: Martin Mithofer

„Připadalo mi, že jsem pořád byla dlouhou dobu ve stejném stavu a potíže nechtěly odeznít,“ dodala. Kvůli velkému počtu antibiotik navíc ještě dostala žaludeční záchvat. „Teď už jsem ale naštěstí fit,“ je ráda Studenková. Na svá bedra si už naložila i víc práce. Začala produkovat několik divadelních představení.

Autor: Eva Tušková