Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Podařená chůva: Hlídala batole opilá!

Irena (49) s fakturou ze záchytky na několik tisíc
Irena (49) s fakturou ze záchytky na několik tisíc  (Autor: Jiří Čada)
Autor: Jiří Čada - 
13. května 2010
08:32

Děsivé! Měla hlídat malé batole (1,5), místo toho se opila. Pro Irenu (49) z Velkého Meziříčí na Žďársku, která byla namol, si ve středu po poledni přijeli policisté. Z jejího bytu se ozýval křik a dětský pláč.

Sousedé proto zavolali policii. Žena později nadýchala téměř tři promile alkoholu.

Bývalá úřednice, která je nyní bez práce, hlídala své známé malou holčičku. Namísto svěřenému dítěti se však věnovala několika lahvím s vínem. „Před policisty se v bytě zabarikádovala,“ řekla Blesku jedna ze sousedek. Ta také potvrdila, že hádky, křik a rvačky jsou v bytě na denním pořádku.

Zasahujícím policistům žena nevybíravě nadávala. Když později konečně otevřela dveře svého bytu, skončila v policejních poutech. „Chovala se velmi agresivně a silně z ní byl cítit alkohol,“ řekla mluvčí žďárských policistů Jana Martincová. Policisté přivolali sociální pracovnice, aby se postaraly o dítě. „Za přestupek proti občanskému soužití hrozí ženě pokuta až tří tisíc korun,“ dodala policejní mluvčí.

Skončila na záchytce

Svéráznou chůvu pak policisté převezli do Jihlavy na záchytku. „Trochu jsem popila, pár skleniček,“ vyprávěla druhý den Blesku Irena po propuštění ze záchytky. Okamžitě začala ve městě hledat zastavárnu, kde za svůj zlatý řetízek chtěla získat peníze na cestu z Jihlavy domů.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

djaba ( 13. května 2010 20:05 )

Děti dají zabrat , ani se tý chůvě nedivím.

jity ( 13. května 2010 11:40 )

vždyť se té nachlastané kravky muselo bát. To matka nepoznala,že ji předává holčičku ožralá ženská? Zasloužily by obě.

laskava ( 13. května 2010 11:31 )

pokud to není chůva, která se starala už o rodiča a je to rodinná přítelkyně, je to vždy riziko a nezodpovědnsot ,jejímž důvodem je sobectví a lensot. Když mámd ěti, tak kus sebe obětuji a to bych jako inteligentní rodič měl /měla/ vědět.

vinnetouvi ( 13. května 2010 09:58 )

Jestliže má "matka" dítěte takovouhle kamarádku, která už od pohledu vypadá jako odporná socka, chlastá pži takzvaném hlídání malinkého dítěte, je sprostá jak dlaždič dokonce na policajty, DOPORUČUJI prověřit i matčinu "péči" !!!!! Jestliže s klidem svěří dítě takovéhlemu lidskému šme.jdu.

Zobrazit celou diskusi