„Pořadí určilo to, že jsem se chtěl po cestě z Německa převléknout a přijít k novému členovi rodiny voňavý,“ vysvětlil Slavík, který díky krásným zážitkům zářil jako sluníčko.

Gottovu dceru Lucii pustili už v úterý i s Vojtíškem z porodnice domů. „Volala jsem tatínkovi a ten hned slíbil, že se přijede na nás všechny podívat,“ svěřila novopečená maminka Blesku. Fotit se ale ještě nechtěla. „Nezlobte se, necítím se na to, potřebuju si trochu odpočinout,“ poprosila Lucie o odklad. A Karel se bez dcery s vnukem taky nenechal zvěčnit. „To by nebylo vůči Lucce fér. Počkáme, až budeme moci zapózovat všichni dohromady,“ rozhodl Karel. Jinak si ale seznámení s panem Vojtou, jak synovi pyšně říká jeho táta Honza Kovařík, ujít nenechal. Už když Gott vcházel do bytu, který Lucii pořídil, leskly se mu oči. Není divu, věděl, že si brzy pochová jediného mužského pokračovatele rodu. U této chvíle chtěl ale Slavík, zvyklý na zájem médií, zůstat sám. Jen s vnoučkem a svou dcerou.

To výjevy na zahradě před vchodem do Gottovy vily na Bertramce si Blesk ujít nenechal. Karla totiž přišel poprvé v životě doma přivítat pejsek. A hned na svého páníčka skákal a čural mu k nohám. Karla to kupodivu vůbec nezneklidňovalo. „Jsem šťastný. Mám skvělou ženu, čtyři krásné dcery a k tomu teď překrásného vnoučka a chlupatou štěkající kuličku. Co si už člověk může od života přát víc?“ zářil Karel Gott, který má v plánu se svým prvním čtyřnohým členem rodiny chodit na výstavy.

Fotogalerie
3 fotografie