Adela Banášová je již několik let na Slovensku zárukou kvality a po Česko Slovenské SuperStar její sláva stoupla ještě více. Výřečná Adela vždy snila o své vlastní talkshow. Zdá se, že se jí tento sen nakonec splní a moderátorka se může těšit na vlastní program podle svých představ. Ten by se měl vysílat až čtyřikrát do týdne.

Talk show bude jiná, než dělá Jan Kraus

Podle informací Nového Času si touto nabídkou chce Markíza Banášová pojistit, aby neutekla ke konkurenci. Podle lidí ze showbyznysu má však právě moderátorka s prořízlou pusou šanci uspět. Navíc sama Banášová se již několikrát přiznala, že si umí vlastní relaci představit, ale má stále strach z neúspěchu.

"Dělala bych to jinak než Jan Kraus, protože jsem jiná generace s jinými zkušenostmi. Tak jako zde, kde prezentujeme vlastní názory a okolní svět,"vyjádřila se nedávno v Ranní show Fun rádia, v níž už dlouhá léta baví národ s Matyášem Sajfem.

S vlastní show už má zkušenost

Tato dvojice si vlastní talkshow na obrazovce už zkusila, když na podzim na TV JOJ každé ráno vysílali jejich ranní show. Formát se však nesetkal s velkým ohlasem a po necelých třech měsících je z obrazu stáhli. Faktem je, že se zatím vždy držela pod křídly licenčního projektu a nikdy se tak nemohla uplatnit autorsky. Podle informací Nového Času se však na novém projektu ve formátu late night show již pracuje a na obrazovkách by se měla objevit již na podzim.

"V současnosti můžeme potvrdit, že v podzimní vysílací struktuře TV Markíza, která bude skutečně pestrá, se objeví i formát s Adelou Banášovou," řekla mluvčí Markízy Oľga Dúbravská. Markíza si od připravované relace hodně slibuje, protože moderátorce dala údajně prostor až čtyřikrát do týdne. K zahození zřejmě nebudou ani peníze, které za to bude inkasovat. Markíza bude muset opět sáhnout hluboko do kapsy, protože Banášová nemá na Slovensku konkurenci. Jen za moderování Let's Dance podle informací Nového Času dostala 16 500 €.

Banášová si přijde na slušné peníze

Moderátorku se přitom před časem pokoušela zlákat i Slovenská televize. Smlouvu na vlastní relaci, která měla být podle jejích vlastních slov na způsob humoru německého komika Stefana Raaba, však nakonec nepodepsala. Nyní je naopak výzvě od Markízy nakloněná. Uvidíme však, zda jí to neublíží a nebude na obrazovce příliš často. Objevit by se totiž měla i v talentové soutěži, kde jsou ve hře právě místa moderátorů a porotců.