Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Na Sobotku útočil bratr zastupitele za ČSSD!

Autor: op - 
10. května 2010
17:59

Brněnská sociální demokracie řeší nečekaný problém. Podle serveru Týden.cz je Luboš Dvořák, který minulý týden praštil poslance ČSSD Bohuslava Sobotku, bratrem Stanislava Dvořáka (51). A ten působí jako zastupitel za ČSSD v brněnské městské části Maloměřice a Obřany!

V obchodním rejstříku je uveden jako šéf představenstva brněnského družstva Alfa. Nasazená dvojka jihomoravské kandidátky ČSSD Jeroným Tejc to vidí jako nepříjemnou věc. „Řekněme, že je to dost pikantní. Ale napjaté vztahy panují v mnoha rodinách a není výjimkou, že i kvůli politickým názorům,“ sdělil serveru Tejc.

V ČSSD se, jak vidět, mydlí mezi sebou a ne s tzv. modrým týmem, jak tvrdí. Luboši Dvořákovi hrozí za facku Sobotkovi až šest let vězení.

Sobotka skončil v nemocnici

Sobotka přišel údajně při útoku o brýle a protože si stěžoval na bolest hlavy, musel vyhledat lékařské ošetření. Sanitka ho převezla do nemocnice, kde byl hospitalizován.

Rozhněvaného útočníka zadrželi do příjezdu policie ostatní účastníci předvolebního setkání. Ukázalo se, že měl v krvi 1,88 promile alkoholu.

Útočník byl údajně nespokojený s tím, jak tehdejší ministr financí Sobotka řešil v letech 2002 až 2003 jeho stížnost kvůli bydlení. Nynější jihomoravský lídr ČSSD totiž útočníkův podnět „záporně vyřídil“. Stěžovatel se rozhodl vyřídit záležitost až letos, dřív prý neměl podle policie k tomu příležitost.

ondra74 ( 11. května 2010 13:07 )

jednoho brachu pekne strci do funkce k socanum, to aby meli informace zevnitr a druheho zamestnaji jako mlaticku. Chudak Puchejr Dior, aby se z toho pomatnul.

jenka ( 11. května 2010 05:37 )

má nesporně dost peněz, aby ji dal odstranit. Ale ta bradavice je jeho a ne vaše. Až ji bude chtít odstranit, nebude to k vůli vaší ubohé a nicotné existenci. Tak soudím z vašeho vlastního vystoupení.

agent ( 10. května 2010 20:59 )

ty jsi blbej jak daleko vidíš, když ti dá facku tvůj kriminálnickej brácha, tak jsi taky kriminálník ? Fakt úroveň myšlení

jarda304 ( 10. května 2010 20:44 )

jo jsi socan, ta reakce je demagogií hodná stranického soudruha Goebbelse nebo logicky na úrovni veksláckopasácké party kolem Jyrky

dedamrazik ( 10. května 2010 20:41 )

Takže by to mohlo být ještě trochu jinak ?! Kdo první hodil vejce a hodilo se to na ODS ? Syn zastupitele ČSSD v Plzni !! Kdo dal Sobotkovi po čumě a hodilo se to na ODS ? Bratr zastupitele ČSSD v Brně !! Tak Jirko, ještě by ton chtělo najít někoho z Budějic, Prahy a Ostravy. A zase to hodit na ODS. ;-) Nejenže jsou oranžový zbabělý a ulhaný, ale ještě primitivně pořád stejný.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa