Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Lupič-gambler přepadal herny s nožem v ruce!

Autor: op - 
5. května 2010
15:35

Scházely mu prachy na automaty. Tak je sháněl s nožem v ruce! Tři brněnské herny přepadl gambler (31). Pondělní loupež se mu však vymstila: policisté ho zatkli pouhé dvě hodiny po činu! Teď mu hrozí až deset let vězení.

„Šel jsem náhodou kolem. Uvnitř nikdo kromě obsluhy nebyl, tak jsem se rozhodl hernu vyloupit,“ přiznal do policejního protokolu muž, proč do baru v Masarykově ulici v centru města přišel s dlouhým kuchyňským nožem v ruce.

„Přitlačil nůž barmance na ledviny a vynutil si vydání 65 tisíc korun. A zavřel ženu na záchod. Barmanka se ale odtud rychle dostala a zavolala policii. Okamžitě se rozběhlo pátrání. Lupič během dvou hodin stihl splatit dluh 20 tisíc. Hlídka ho chytila v další herně v Brandlově ulici, kde seděl u baru,“ upřesnil kriminalista Miroslav Klusáček.

Obviněný podle něj přepadl loni v říjnu i další hernu v ulici Dornych. „Tam vzal jako rukojmí ženu u baru. Dal jí nůž na krk a hrozil, že ji zabije! Vynutil si 40 tisíc. A letos v lednu pořezal ruku nebojácné obsluze v baru v Křídlovické ulici, odkud utekl bez peněz, když ho vyplašila kamarádka oběti,“ popsal detektiv další dvě přepadení.

arcaben ( 5. května 2010 16:20 )

Brněnští policisté BRAVO!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání