Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Módní trapas Amandy Seyfried: Šaty předkem dozadu!

4. května 2010 | 18:21

Mladá herečka se snaží zaujmout. Amanda, která hrála po boku Meryl Streeppové v muzikálu Mamma Mia!, na sebe oblékla šaty obráceně. Možná, že by faux pas nebylo tak patrné, kdyby nebyl na koktejlkách našitý výrazný zip. Trapas nebo chytrý tah, jak na sebe přitáhnout pozornost médií?

Polemizovat nad tím, zda herečka jen chtěla být kreativní, nebo ji tah poradil stylista je marné. Ať tak, či onak ve vínových saténových šatech způsobila na premiéře filmu ‚Mother and Child‘ v L.A. nepřehlédnutelně. Zip, který evidentně paří na zadní část dvoubarevných šatů se Amandě na těle přetáčel podle toho jak se pohnula. Rovný výstřih kazil tím, jak až příliš vystupoval k bradě...

Amandě, hvězdě filmu Milý Johne, který právě běží v kinech, se ale musí nechat, že zadní (pro ni přední) část šatů ji barevně krásně ladila k tónu pleti. Možná to byl také ten důvod, proč je oblékla obráceně.


Trik, který se Amandě nepovedl, už před lety zkusila Celine Dion, když na červený koberec přišla v kostýmu se sakem předem dozadu. Také nevyšel. Dovolit si takový úlet může jen málokdo. Je nutný cit pro styl, schopnost výstřelek unosit.

Amanda ale zaujala celý módní svět. Nevydařený pokus ji bude za chvíli prominut, ale objektivy paparazzi od teď budou dávat větší pozor. Jinak podle příručky oblékaná Seyfried má na nějaký čas o pozornost vystaráno.

Autor: amp