John spolupracuje s Chantal

Bývalá manželka herce Bolka Polívky dorazila jako hlavní host na křest kalendáře strany Věci Veřejné. V tomto kalendáři známý fotograf Ondřej Pýcha nafotil političky strany v sexy pózách. A hned po křtu se kalendář s číslem 001 začal dražit. „Veškerý výtěžek z aukce kalendáře, stejně jako zisky z prodeje dalších kusů, půjdou na nadaci Archa paní Chantal, se kterou naše strana dlouhodobě spolupracuje,“ vysvětlil předseda strany Radek John.

165 tisíc korun

Samotná aukce se strhla v řežbu několika podnikatelů, kteří cenu kalendáře vyšponovali až na 165 tisíc korun. Vítězem se nakonec stal Rostislav Bílek z firmy STC. Ten pak při předávání šeku vytáhl historku, kterou Chantal poslal do kolen. „Nevím, jestli si to paní Chantal pamatujete, ale před třinácti lety jsme se spolu potkali v Tunisu na Sahaře a pak ještě u Růžového jezera?“ zeptal se Bílek herečky. „Bohužel, na to si vůbec nepamatuji,“ odpověděla Chantal.

Rozplakal ji

„Tehdy jste jela Rally Paříž Dakar v doprovodném konvoji a u svého auta jste si zabouchla dveře a nemohla jste se dostat dovnitř. Tehdy jsme jeli okolo, takže jsme vám nabídli pomoc a možnost přenocování. A už tehdy jsem vám říkal, že moc obdivuji vaši charitativní činnost a že až budu mít možnost, tak na nadaci Archa dám nějaké peníze. I to byl důvod, proč jsem kalendář dnes vydražil. Já totiž své sliby plním,“ řekl Bílek. To už si herečka vzpomněla a historka ji natolik dojala, že se na pódiu rozplakala. „To je opravdu neuvěřitelné. Omlouvám se za ty slzy,“ dodala Chantal, která svým upřímným výstupem dojala všechny přítomné.


552959:gallery:true:true