„To se bude muset Mirka s ním rozdělit i o ten čtvrtmilion korun, co za večer dostala,“ komentoval to jeden z hostů jedovatě. Hráčů pokeru se sešlo na dvě stovky a přišly i známé tváře. Sámer Issa, Agáta Hanychová, Zbyněk Drda a desítky dalších celebrit zkoušeli u karet štěstí skoro do rána.

Moderátorka Mirka Čejková se za podnikatele Marka Víta vdala před pár lety. Pár se vzal za mřížemi ve věznici ve Všehrdech na Chomutovsku, kde si Vít odpykával osmiletý trest za podvod.

Mirka Čejková léta vyhrávala ankety coby nejoblíbenější ženská tvář obrazovky. Nejdříve působila v České televizi, poté na Nově. Její soukromý život je plný zvratů. První manželství se rozpadlo kvůli postižení dcery Petry. Druhé s golfistou Alexem Čejkou jí přineslo dva syny, Sašu a Felixe, ale i tento svazek nevydržel.

S bývalým manželem, golfistou Alexem Čejkou prý ještě všechny věci po rozvodu uzavřené nemá, konsolidovaly se ale vztahy kolem dětí. Čejka má podle slov moderátorky svůj život, na děti ale spolehlivě platí alimenty, které chodí na účty, které spravuje soud, a dokonce kluky pravidelně vídá. "Nastolilo se to, je s nimi o zimních i letních prázdninách. Asi to potřebovalo pár let. Kluci v tom ale myslím mají jasno a mají to srovnané," nechala se slyšet Čejková.

Fotogalerie
3 fotografie