Šok pro soutěžící, nikdo nevypadává!

Nejvetší šok a psychické napětí si odnesla finalistka Radka Pavlovčinová ze Slovenska. Při vynesení ortelu se na místě rozbrečela a popadl ji hysterický amok. Začala nadávat porotě, že jim to nedaruje. Ostatní vzali verdikt poroty s humorem a byli rádi, že postupují. Mezi vypadnutými měli být Radka Pavlovčinová, Eliška Ochmanová nebo Viktor Polášek a Laco Hudec.

Společná vystoupení byla solidní

Kluci si zasloužili velkou pochvalu od poroty. První píseň, kterou zpívali ve čtveřici jim tedy vyšla. V medailonku si ale všichni stěžovali na jednoho z nich a to Viktora Poláška, protože jim to na zkouškách kazil svým showmanstvím a tím, že se chtěl za každou cenu prosadit. Nakonec však skladbu Tragedy z muzikálu Horečka sobotní noci zazpívali na jedničku.

"To byl zvěřinec, samé mečení, ale dohnaly jste pány," řekl na výkon holek Ondřej Soukup. Děvčata zazpívala sborově píseň Oh My God You Guys z muzikálu Pravá blondýna. Bylo se opět na co dívat, holky měly na sobě stylové růžové kostýmy a postupně se opravdu dostaly do rolé pravé "hloupé" blondýny.

Porota finalisty jen chválila

Druhé vystoupení adeptů na Robina Hooda sklidilo ještě větší ohlas, než to předchozí. Pomalý ploužák Everything I Do, I Do It For You z filmu Robin Hood se finalistům povedl a porota je i náležitě ocenila. Can You Feel The Love Tonight z muzikálu Lví král zvládly dívky skvěle. Pomalou a romantickou baladu odzpívaly dámy v dlouhých róbách a porota všechny za výkon pochválila.

Fotogalerie
3 fotografie

Robin Hood
Autor: Blesk.cz