Hollywoodští herci Angelina Jolie a Johnny Depp spolu od února natáčí v Benátkách nový film s názvem The Tourist, ve kterém hrají milostný pár. Vzhledem k tomu, že spolupráce takových hvězd jako je Depp a Jolie přilákala do Benátek mnoho fanoušků, museli tvůrci na chvíli natáčení přerušit, protože množství lidí, kteří si chtěli herce vyfotit, bylo opravdu neúnosné. Natáčení by mělo probíhat až do konce května a poté se hvězdný pár přesune do dalších lokací.

Johnny Depp a Angelina Jolie právě natáčí společný film v Benátkách.
Autor: Profimedia.cz

Vanessa na Jolie hrozně žárlí

Práce s jednou z nejkrásnějších žen na světě evidentně Deppovi prospívá, vypadá a cítí se mladší, říkají lidé ze štábu. Jenže jisté obavy o Deppa vyjádřila jeho manželka francouzská herečka a zpěvačka Vanessa Paradis. Té se jeho spolupráce se sexy Angelinou moc nezamlouvá, všichni vědí, že její kráse podlehne ledajaký muž. Naposledy tak odloudila Jennifer Aniston manžela Brada Pitta při natáčení snímku Mr. and Mrs. Smith v roce 2005.

Vannesa a Depp spolu žijí od roku 1998 a mají dvě děti, dceru Lily Rose (10) a syna Jacka (8). Podle zpráv z New York Post, krátce poté, co Depp začal natáčet s Jolie film, se Vanessa snažila přesvědčit Deppa, aby z filmu vycouval. Ten se ale společného filmu s Angelinou nezřekl. Vanessa tak svého milého hlídá na každém kroku. V dubnu se k němu společně s dětmi připojila a tráví tak volný čas v Benátkách s ním. Vanessa dokonce kvůli tomu vynechala premiéru svého nejnovějšího filmu Heartbreaker na Tribeca Film Festival v New Yorku, aby mohla být s rodinou.

O čem bude jejich nový společný film?

Jolie v něm představuje agentku Interpolu, která hledá zločince, s nímž měla v minulosti poměr. Depp zastává titulní roli amerického turisty, přičemž jejich vzájemný vztah je poněkud netradiční. Agentka Jolie totiž Deppa pouze využívá jako dvojníka, aby získala to, co sama chce.

Jde o remake francouzského snímku Hledejte Anthonyho z roku 2005. Premiéra filmu je plánována na rok 2011.

Fotogalerie
4 fotografie

552842:gallery:true:true