Někdo vnímá ohodnocení dobrý jako pozitivní. Jiný jej spíš chápe negativně. Existuje přece stupeň chvalitebný a hlavně výborný… Každopádně standard se vždycky snadno přijímá. Vyhovuje myšlení a vkusu mas, neprovokuje.

Osmatřicetiletá herečka a moderátorka Sabina Laurinová tedy pro mne v tom nejlepším smyslu slova zosobňuje význam slova dobrý. Nikoli vynikající ani nedostatečný, ale dobrý… Laurinová vypadá dobře, hraje dobře, obléká se v celku dobře. Nic obdivuhodného ani nemožného. Nic dráždivého. Zkrátka dobrý milý průměr, který veřejnost bez námitek bere. I to je jistě důvod Sabininy popularity.

Zásilkový standard

550324:gallery:true:true

Sabina na aktuálním dubnovém snímku. Zmiňuji to proto, že její outfit příliš trendy není a ke klasice má také daleko. Klasika by znamenala bílý nátělník, pod ním klidně prádlové triko. A jiné tenisky – např. Converse. Dlouhý, přes boky vypasovaný top má nejspíš dodat eleganci, ale je stylově mimo a k botám se nehodí.

Úsměvná nuda

550325:gallery:true:true

Sabina, její desetiletá Vája a životní partner Karel Kameník. Rodinka si loni v září vyrazila na koncert Kabátů, jejichž frontmanem je Vájin otec, Pepa Vojtek. Všichni v teniskách, džínách, sportovních mikinách. Je to úhledné, nažehlené a je to krutě nezáživné. Teoreticky se v podstatě nedá parádě nic vytknout. Bohužel podstatný a ryze abstraktní šmrnc postrádá.

Klasika s výhradami

550326:gallery:true:true

Parádní a letitý kousek ze společenského šatníku Sabiny Laurinové. Nadčasové koktejlky s ozdobou štrasu v podobě řetězu. Kvalitní plihlý žoržet plus vrstva průsvitů. Řetízek s přívěskem doporučuji sundat, obléci tělové punčošky a koupit lodičky s méně militantní špičkou.