Rupert Grint se vrhl na dospělé role, na které si budou muset zvyknout nejen jeho fanoušci ale i rodiče. V novém Rupertově filmu Cherrybomb hraje divokého teenagera, který experimentuje s drogami a krade auta. Ve filmu měl také poprvé zkušenost se sexem a své první odhalené sexuální scény Rupert dokonce sledoval s rodiči.

Sledovat postelové scény s mými rodiči bylo pro mě utrpením

"Natáčení těch scén pro mě bylo zpočátku hrozné, byl jsem nervózní a styděl jsem se, ale to nejhorší teprve přišlo a to pozorovat to s mými rodiči," prozradil herec britským médiím.

"Bylo to doslova trýznivé. Scéna je sice vkusně udělaná, ale tohle není zrovna ten druh momentu, který byste chtěli sdílet s mámou a tátou. Když na onu inkriminovanou scénu došlo, všichni jsme seděli a nikdo nic neříkal, ani pak jsme o tom nemluvili, což se mi hodně ulevilo," přiznal Rupert.

Natáčení filmu Cherrybomb trvalo pouhé čtyři týdny, včetně zkoušek. "Natáčeli jsme 11 scén za den, to se s filmem Harry Potter nedá vůbec srovnat, tam jsme jednu scénu natáčeli celý den," přiznal Rupert.

Fotogalerie
3 fotografie

S filmem Harry Potter končí velký kus mého života

Poslední díl Harryho Pottera Relikvie smrti je rozdělen na dvě části a bude dokončen v červnu. V kinech tak první díl uvidíme už v listopadu. Další část pak na jaře roku 2011.

To bude tedy znamenat i konec dlouhé cesty pro Ruperta a jeho herecké kolegy Daniela Radcliffa a Emmu Watson. "Pracujeme na posledních dvou dílech více než rok. Je to už dlouho, ale pořád je to zábava. Je pravda, že to bude divné, až vše skončí, protože už nyní je to masivní součást mého života," svěřil se Rupert.

Další erotické scény ve filmech jen přivítám

A co když Rupertovi nabídnou roli ve filmu, kde budou další pikantní erotické scény? "Tyhle postelové scény, co jsem dělal, byly pro mě velkou zkušeností, příště tedy budu naprosto nebojácný, nebo budu alespoň méně nervózní, ale rozhodně se dalším rolím svůdníků nebráním."

552842:gallery:true:true