Své několikaleté manželství pohřbil Pohlreich kvůli o deset let mladší milence. „Zdeněk opravdu od rodiny odchází. A chce do péče svého jediného syna Honzíka,“ potvrdil Blesku rodinný přítel s tím, že Naděžda Pohlreichová velmi těžce nese krach manželství. Kdo se bude starat o dceru Terezu? To ukáží příští dny.

Pohlreich se o nevěře nebaví

Samotný Pohlreich se o svém soukromí odmítá bavit. Na přímý dotaz Blesku, zda odchází od rodiny kvůli milence, rázně pronesl: „Je to jen moje soukromá věc, nechci svůj osobní život rozebírat veřejně. Do toho, co se děje u nás v rodině, nikomu nic není.“ Jinak tolik výřečný kulinářský mistr odmítl komentovat i to, zda usiluje o svěření svého jedenáctiletého syna Honzíka do vlastní péče. „Nikomu do toho nic není,“ jen stroze zopakoval.

Sousedé drží palce paní Nadě

Blesk.cz se pokusil oslovit i Naďu Pohlreichovou a zavolal jí do práce: "Nezlobte se, ale žádné vyjádření vám, ani nikomu jinému, nedám," řekla paní Pohlreichová a položila telefon. Sousedé v Třebotově u Prahy ale byli sdílnější. „To je tady veřejné tajemství, že se Zdeněk odstěhoval od Nadi,“ přiznal soused. „Všichni doufáme, že kluka do péče nedostane. K manželce se zachoval hrozně nefér,“ shodují se obyvatelé Třebotova, kde mají manželé Pohlreichovi dům ve společném vlastnictví.

Fotogalerie
2 fotografie