Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Znásilnili policisté šestnáctiletou dívku?

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: Veronika Pukáčová, Ondřej Čermák - 
29. dubna 2010
15:00

Mají bojovat proti násilníkům, a přitom sami údajně znásilnili mladistvou! Kdo? Dva pražští policisté, kteří byli obviněni z toho, že se na sexuálním zločinu podíleli. Podle informací Blesku jde o dva pražské dopraváky. Čin spáchali prý ještě ve službě v ústeckém kraji. Oba u policie prozatím skončili.

Akce Inspekce Policie ČR s názvem Duo dopadla neuvěřitelně. Spolu s civilistou byli zadrženi dva policisté! A hned byli také obviněni pro zločin znásilnění spáchaný ve spolupachatelství. „Po tomto zjištění rozhodl služební funkcionář o zproštění výkonu služby těchto policistů. V tuto chvíli se seznamujeme se spisem a podle výsledků šetření rozhodneme o jejich případném propuštění,“ řekla policejní mluvčí Ivana Ježková.

„Ti dva dělají v Praze u dopraváků jen pár týdnů, předtím pracovali právě na Ústecku,“ řekl zdroj, který si nepřál být jmenován.

Podle ústecké státní zástupkyně Lenky Bradáčové mělo ke znásilnění dojít v březnu. „Dívce bylo šestnáct a pochází z okresu Teplice,“ dodala Bradáčová. Policistům hrozí až 10 let vězení.

galon ( 30. dubna 2010 08:28 )

to preci neni prvni pripad kde se policisti dopustily trestneho cinnu, v cesku je to na dennim poradku, co se da ututlat tak se to ututla, ale co jede ututlat tak se to dostane na svjetlo, jestly jsou vinni, zaslouzi hodne prisnej trest,us i proto ze jsou to strazci zakona, a znaslnit nezletilou, a jeste aby na to bily dva, tak minimalne 10 roku na tvrdo,

cicavec ( 29. dubna 2010 21:59 )

Langerstapo zase zaůtočilo??Pokud ano,tak vykastrovat a ještě na pěknou dobu zavřít!!!

ceposka ( 29. dubna 2010 18:51 )

Ty si náký vypatlanec ne?! takový názor muže mít fakt jen dement

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání