Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Takhle bydlí hvězdy Milionáře z chatrče

29. dubna 2010 | 05:00

Rubina Ali, desetiletá herečka, která si v oscarovém snímku Milionář z chatrče zahrála dívku Latiku zamlada, bydlí ve slumu v indické Bombaji. Protože má za sebou první úspěšně složený rok studia, nemůže v její ´domácnosti´ chybět laptop!

I když je místnost, kde Rubina žije, ve velmi zuboženém stavu, mladé herečce to vůbec nevadí. Zcela ji teď naplňuje studium, které zahájila na výbornou. Všechny zkoušky absolvovala na první pokus!

Důraz na vzdělání také dává Rubin otec. Ten poté, co se svou dceru snažil začátkem loňského roku prodat zámožnému šejkovi, za kterého se vydával reportér britských novin News of the World, už konečně seká latinu.

Oscarová dcera za 6 milionů...

Svůj nevydařený čin tehdy vychytralý tatínek omlouval tím, že jeho rodina z oscarového filmu nic nemá. Na své dceři chtěl vydělat rovnou 200 000 liber, což v přepočtu činí asi 6 milionů korun! Právě díky těmto penězům se prý chtěl dostat z bídy bombajského slumu.

Obchod se otci naštěstí zrealizovat nepodařilo. Snad nalezne jiný způsob, jak si vydělat více peněz. Jeho dceři Rubině k tomu určitě pomůže právě dobré vzdělání...

Autor: pal
Video se připravuje ...