Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Sandra Bullock: Adoptovala dítě a rozvádí se!

Sandra Bullock má konečně po nevydařeném vztahu zas důvod ke štěstí.
28. dubna 2010 | 16:44

Oscarová herečka začátek roku prožila jako na sinusoidě. Akademické uznání hereckých kvalit ve formě Oskara ji vyneslo na vrchol kariéry. V tu samou chvíli se provalila nevěra manžela. Teď zažádala o rozvod a domů si přinesla malého Luise. Chlapečka, který jí snad vrátí sílu do života…

Novorozeného Luise adoptovala ještě před úspěchem na Oscarech. Zprávu ale tajila. V té době totiž začaly vycházet na povrch i tenkrát ještě neověřené zprávy o tom, že ji manžel Jesse James podvádí. Kvůli šeptandě a snaze udržet si soukromí Luise hýčkala jen mezi nejbližšími.

Teď se zhrzená Sandra musí vyrovnat s mediálně propíranou kauzou, kterou má na svědomí její nevěrný manžel. Odhodlala k rozvodu. „Ano, zažádala jsem o rozvod,“ potvrdila pětačtyřicetiletá herečka magazínu People. Zároveň se také svěřila jaké je to být poprvé v životě matkou. „Je to jako by byl odjakživa součástí mého života. Neodmyslitelná část. Už bych si bez něj nedokázala představit být.“

Herečce pomohly zprávu o adopci utajit i děti brzy bývalého chotě Jesse Jr. a Chander. Svému manželovi je pomáhala vychovávat. Možná proto, že zjistila jaké je to stát se matkou, se definitivně rozhodla pro adopci.

Luise, který se celým jménem jmenuje Luis Bardo Bullock se narodil v New Orleans a nese jméno po slavném zpěvákovi Luisi Armstrongovi. Ten také pocházel ze stejného města.

Kdysi šťastný pár Sandra a Jesse se o adopci pokoušel čtyři roky. Všechny pokusy ale zmařily Jesseho neustále románky a nevěry. Úřady nevěřily, že by byl schopný zajistit dítěti stabilní domov. To ostatně teď prokázal. Po provalení poslední nevěry už Sandra nátlak veřejnosti nemohla dál snášet. Rozvod byl logickým vyústěním. Vytouženého chlapečka bude vychovávat sama. Úspěšná svobodná matka.

Udělala Sandra zažádáním o rozvod dobře, nebo měla adoptovanému potomku zajistit plnohodnotné sociální zázemí v podobě otce? Diskutujte!

Autor: Adéla Pěničková