Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Kontrolovala manželův telefon, hrozí jí kriminál!

Při prohlížení partnerových sms vás může čekat nepříjemné překvapení... A také vězení!
Při prohlížení partnerových sms vás může čekat nepříjemné překvapení... A také vězení!  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: rys - 
28. dubna 2010
13:53

Za lustrování manželova mobilního telefonu hrozí nyní ženě (35) z Olomouce dva roky vězení. Tím, že si přečetla zprávy v mužově mobilním telefonu a přeposlala je příbuzným, spáchala trestný čin porušování tajemství dopravovaných zpráv.

Finačně i společensky dobře situovaná žena tušila, že manžel, s nímž je v rozvodovém řízení, si rychle našel náhradu. Když spal, prolustrovala mu ve své uražené ženské ješitnosti seznam zpráv v mobilním telefonu, kde měl korespondenci od své nové přítelkyně. Intimní zprávy potom rozeslala příbuzným a známým.

Když muž zjistil, co manželka udělala, podal na ni trestsní oznámení. "Mohu skutečně potvrdit, že v době od 31. 1. 2010 do 26. 4. 2010 pětatřicetiletá žena hledala, četla a následně přeposílala zprávy z mobilního telefonu svého manžela bez jeho vědomí. Dopustila se tím trestného činu porušení tajemství dopravovaných zpráv a hrozí jí tak trest odnětí svobody až na dvě léta," řekla Blesku olomoucká policejní mluvčí Marie Štrbáková.

STALO SE VÁM NĚKDY NĚCO PODOBNÉHO? PROHLÍŽEL/A VÁM PARTER/KA VAŠE SMS, MAILY, NEBO JINOU SOUKROMOU POŠTU? JAK JSTE ZAREAGOVALI? MÁ PODLE VÁS NA NĚCO TAKOVÉHO PARTNER PRÁVO? PODĚLTE SE O SVÉ ZKUŠENOSTI A NÁZORY V DISKUSI.

petap ( 29. dubna 2010 12:09 )

Naprosto souhlasím s tím, že tohle ten neodvratnej konec urychlí. Ale ono je to již v tomhle případě špatně už před tím nahlédnutím do mobilu...snad jen...ten dotyčný, co to udělá už jen ví, že není podezíravec,žárlivec atd....že to, co cítil dříve tak opravdu je. A je to o moc víc smutné, šílené a těžká zrada pro toho podváděného než pro toho, na koho to ruplo. Znovu opakuju, že lézt do soukromí se NEMÁ. Chránit si svý zdraví jak duševní tak fyzické je každého právo. Právo na důstojný život. A panchart, ten ať jde...

anelam ( 29. dubna 2010 09:48 )

Přestaň hledat a užívej si života co můžeš Byla jsem 7let sama a dělala jen co mě bavilo-a co jsem nikdy nesměla!Nikoho jsem ani nehledala-taky jsem všechny viděla jak ty-a to mě bylo 47l. nejsou všichni takoví ale musíš být trpělivá.Teď mám přítele uplně jiný typ než bych si kdy vyhlídla-našel si mě sám a rok mě přesvětčoval ať to spolu zkusíme-a vyšlo!!!!Jsme spolu 5.rok.

anelam ( 29. dubna 2010 07:29 )

Za tvou 1.větu

anelam ( 29. dubna 2010 07:27 )

Ale lepší rychlý konec než se roky trápit

anelam ( 29. dubna 2010 07:25 )

Podle článku se rozváděli,není psáno proč?Pokud ji manžel podváděl ,lhal atd...většinou jde žena za rodinou,některá i za tchyní-pokud se mají rády.Pak je problém jak to vysvětlí manžel,pokud dělá věrného manžela,milujícího,rodina může uvěřit synovi-odsoudit snachu-dceru-takže ženě nezbývá nic jiného než podat důkaz-rozes.SMS-A v tom nevidím už žádný ani trestný čin.Rozvedení nejsou,majetek mají společný a do něho se zahrnuje i telefon,byť mobilní.Věřím že ji nedají ani pokutu!!!!A vše by měl zacvakat ON-Neb je blbec na entou.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání