Mareš má ale definitivně jasno. „Vracet se nehodlám,“ řekl ve čtvrtek Blesk.cz A zřejmě aby dodal svým slovům váhu, večer strávil se svou milenkou Gábinou Dvořákovou (22).

Mareš možnost návratu k Monice vyloučil už dřív. Proto odolává jejím návrhům na obnovu společného života. „Cítím, že bude lepší, když budeme žít každý odděleně,“ vysvětlil před časem Mareš, proč se z luxusního bytu na Smíchově odstěhoval. A k Moničině smůle nehodlá skončit ani poměr s Gábinou Dvořákovou. A to i přesto, že opakovaně tvrdil, že Gábina je minulost. To mu zřejmě uvěřila i Monika a začala uvažovat znovu o společném životě. Ve čtvrtek večer byl ale Leoš viděn, jak spěchá za Dvořákovou po přehlídce svatebních šatů do baru na pražském Smíchově.

O své budoucnosti má Mareš jasno. „Vracet se teď k manželce nehodlám, protože důvody, proč jsem se odstěhoval, stále platí,“ řekl Blesk.cz jednoznačně. A rozvod? „To teď neřešíme. Žijeme každý odděleně, a to je všechno, co k tomu řeknu,“ dodal Mareš.

Gábina byla nejhezčí nevěsta

V soutěži o nejkrásnější svatební šaty roku letos mezi dvacítkou rób zvítězil model, který oblékla právě playmate Gabriela Dvořáková.

Finálová porota ve složení Jan Čenský, Petr Martinák a Gábina Partyšová tak možná chtěla známému moderátorovi naznačit, že by si měl dořešit vztah s manželkou, když by byla Dvořáková tak pěkná nevěsta.

„Ani jsme to tak nemysleli, ty šaty byly vážně nejhezčí, ale nakonec nás to taky pobavilo,“ řekla Blesk.cz Partyšová.

Dvořáková předváděla svatební šaty poprvé a prozradila, že by se sama chtěla vdávat v kostele.

Fotogalerie
6 fotografií