Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Striptéři z ODS vs. Růžoví pařmeni z ČSSD

Videosouboj - Striptéři z ODS vs. růžoví pařmeni ČSSD
Videosouboj - Striptéři z ODS vs. růžoví pařmeni ČSSD  (Autor: YouTube.com)
Autor: šim - 
23. dubna 2010
19:18

Politika vybízí k parodování. O tom žádná. Vtipálci si servítky neberou. Jak dopadli dva největší čeští političtí rivalové po nájezdu šprýmařů? Ze členů ODS se stali striptéři, špičky ČSSD vyrazily na mejdan. V růžovém!

Jiří Paroubek jako Rick, Zdeněk Škromach alias Dick a europoslanec Jiří Havel pod jménem Nick se domluvili, že si trochu povyrazí. Nejdřív si udělají soukromou diskotéku doma. Vyfiknutí jsou patřičně – růžová saka jsou k nepřehlednutí. Potom vyjedou do klubu. Řídí Jiří Paroubek, pásy nikdo neřeší. Nálada je bezva. Tři kamarádi se těší, že v klubu sbalí nějaké pořádné roštěnky. U vchodu narazí na další spolustraníky – Bohuslava Sobotku a Vladimíra Špidlu, kteří ode dveří pečlivě sledují, co se děje na parketu.

Jak se na správnou horečku sobotní noci patří, Rick, Dick a Nick zkouší své štěstí u přítomných děvčat. Na baru příliš úspěchu nemají. Rickovi trik s elixírem lásky do nápoje dívky nezabere a slečna s rukou před ústy odbíhá na toaletu. Když se jim žádnou holku sbalit nezdaří, vyrazí na parket sami a pořádně to tam rozjedou.

Dvouminutové video původně patří k písničce Levan polka finské folkové kapely Loituma.

Video  SOCDEM párty  - YouTube.com
Video se připravuje ...

Striptéři z ODS

ODS si umí ze sebe udělat legraci. Když začalo internetem kolovat video parodující představení volebního programu, ODS si ho na stránky vyvěsila. Pak ovšem zasáhla vyšší moc, nebo pohotový hacker zvenčí, k videu přibyl posměšný titulek a bylo po srandě.

„To video o volebním programu začalo kolovat po internetu, tak jsme ho vyvěsili na naše internetové stránky, protože to bylo vtipné,“ řekl Blesk.cz mluvčí ODS Martin Kupka.

Vypadá to nevinně. Alespoň na začátku. První záběry jsou ze skutečného mítinku, na kterém byl volební program před několika dny představen. Petra Nečase zve na pódium tvůrce volebního programu strany. Místo toho, aby ti napochodovali, objeví se postavy, těla pánské striptýzové skupiny Chippendales. Hlavy tanečníků překrývají fotky s obličeji představitelů ODS. Poloobnažení svalovci předvádějí taneční show. Když skončí, následuje střih. Je slyšet potlesk a kamera opět zabírá skutečné publikum, které bylo přítomno představování programu.

VIDEO: ODS si na sebe upletla bič. Vyvěsila na své stránky vtipné video, ke kterému pak někdo ovšem dodal posměšný titulek.

Video  ODS představuje svůj volební program  - Youtube.com
Video se připravuje ...

Potud dobré. Video se v ODS líbilo, sexy těla striptýzových tanečníků neurazí, polichotí… Bylo tedy umístěno na oficiální stránky strany. Jenomže mezi internetovými uživateli se našel vtipálek, který video tak trochu poupravil.

Jen pár sekund po začátku videa se přes půl obrazu objeví nápis CHEAT AND DEALS (podvádět a kšeftovat – pozn. red.) NEVOLTE NÁS JSME JEN BANDA ŠAŠKŮ. Z tohoto vylepšení ODS už takovou radost neměla. Video bylo okamžitě staženo. „Mám informaci, že došlo k nějakému zásahu zvenčí. Proto bylo video ze stránek odstraněno,“ řekl v pátek Blesk.cz mluvčí ODS Martin Kupka.

agent ( 24. dubna 2010 22:50 )

hele jestli máš mindrák, že jsi líná jak veš a na pracáku už maj na tebe alergii...tak si to tady nevyléčíš, věř mi

agent ( 24. dubna 2010 22:48 )

zkus tu okurku a změň si pak nick

siroky11 ( 24. dubna 2010 21:14 )

a ty jsi modrá čubka. Taky jsi jezdila s Topolem do Itálie? Takovéto coury , to on bral!

siroky11 ( 24. dubna 2010 21:12 )

ty to máš v té hlavě vymetené, buď jsi tak blbá, že si to ani neuvědomuješ, nebo provokuješ?

georg-stuttgart ( 24. dubna 2010 17:56 )

At bodete volit koho koliv, ci jakou koliv politickou stranu, v cesku se nic nezmneni,asi vam uniklo, to, ze je to porat stejny, pri kazdejch volbach v cesku, co resite, je to ceska mentalita, podvadet, krast, nic poctiveho,a slusneho, se v ceske politice nedeje, co se v cesku jen zmnenilo po roce 1998, snad je to, ze je v cesku vice chudych a bohatych, nema cenu to detajlne rozepysovat, je to zbytecne,

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa