Vyjádření manželky Tomáše Řepky Renaty čtěte v sobotu exkluzivně na Blesk.cz!

Modelka Erbová je právě v rozvodovém řízení se svým manželem hokejistou Zdeňkem Bahenským (24), brzy tedy bude Erbová opět svobodnou paní a otevřená novému vztahu. Na charitativní akci Rakovina věc veřejná, jíž je Erbová patronkou, přišel i fotbalista Tomáš Řepka. Nedalo se přehlédnout, že se po celý večer drželi vedle sebe a neustále si něco špitali do ouška.

"Tomáš se stal také patronem nadace a jsem za to moc ráda, navíc spolu chystáme nafotit kalendář, jehož výtěžek by měl jít také nadaci," řekla Blesk.cz Erbová. Svůj vztah s Řepkou nechtěla modelka nijak komentovat, ale na otázku, jestli je zamilovaná a má přítele, řekla ano. "V mém životě je nyní opravdu někdo, koho miluji, ale k tomu, jestli to je nebo není pan Řepka, se nebudu nijak vyjadřovat," prozradila Blesk.cz bývalá playmate Erbová.

Fotbalista Tomáš Řepka nebyl o nic sdílnější, ale přeci jen nepřímo svůj vztah s Erbovou potvrdil. Na naši otázku, co říká na to, že je Vlaď'ka zamilovaná, odpověděl s úsměvem: "To je dobře, tak třeba taky s tím do kterého je zamilovaná bude fotit kalendář." A jelikož focení kalendáře fotbalisty je už potvrzené, výrok Řepky vztah s Erbovou jen potvrzuje.

Erbová tak jasně hodila ručník do ringu. To, jestli i Řepka sebere odvahu na rozvod, aby byl pro Erbovou úplně volný, nebo svůj vztah budou nadále maskovot společnou charitativní činností, ukáže až čas.

Fotogalerie
3 fotografie