Typický buran z vesnice

Jan bydlí v malém městečku Hanušovice, kde se asi vzhled moc neřeší. Když se však na vás každý týden dívají tisíce všímavých diváků, nic jim neunikne. Dokonce se na stránkách pořadu Hledá se táta a máma rozjela vášnivá diskuze o tom, že má Jan na sobě ve všech, zatím pěti odvysílaných dílech, stejné triko. Oranžové, bez rukávu a velmi upnuté, což zrovna Janově postavě nelichotí.

Navíc na začátku reality show byl Jan první dny s adeptkami na mámu na společné dovolené v kempu ve Velkých Losinách a tam se podle produkce opravdu nepralo. Takže každodenní nošení oranžového trika muselo být na Honzovi znát a pořádně cítit.

Z běžného vybavení hotelu byl úplně mimo

Z Janových promluv je znát, že žije skromně a je to tzv. typický vesnický buran. V pátém díle se dostal s dcerami poprvé do Prahy a velké město ho naprosto ochromilo, nejen, že měl problém na silnicích, ale byl i vykulený z hotelu ve kterém byl spolu s dvěma dcerami Pavlou (13) a Janou (10) ubytovaný. Z hotelového vybavení na pokoji byli doslova šokováni. Tolik "luxusu" najednou zřejmě nikdy neviděli. Se zájmem si prohlíželi koupelnu i záchod a jedna z dcer prohlásila, že tak pěknou nemají doma ani kuchyň natož koupelnu.

Jan zase vůbec nevěděl, že se pokojová karta může používat místo klíčů. "To je skvělé, že s sebou nemusím tahat žadný klíč, to vidím poprvé," řekl na pokojovou kartu překvapený Jan. "Takové to doma nemáme, bude se nám tady moc líbit, že jo holky," obrátil se na dcery. Ty spokojeně přikyvovaly.

Radikální změna Janova vzhledu přijde příště

Adeptky na jeho budoucí partnerku se však v příštím díle vzbouří a budou vyžadovat radikální změnu vzhledu u Honzy. Můžeme prozradit, že změna bude opravdu velká, proto se nezapomeňte příští týden ve čtvrtek večer dívat na TV Prima.

Fotogalerie
5 fotografií