Locklear podle serveru Tmz.com o víkendu bourala svým BMW, když narazila do značky zákaz parkování. Neobtěžovala se však nehodu nahlásit a z místa ujela. Vyděsila se zřejmě proto, že je v tříleté podmínce za přestupek z roku 2008, po které ji policie vyfotila s rozšířenými zornicemi...

Policie dostala na herečku, známou ze seriálu Melrose Place, tip a jela k ní domů. Na místě objevila nabourané BMW a Locklear zatkla. Do vazby však nakonec policisté herečku nevzali, protože, jak prohlásil později její právník Blair Berk, zatím se neprokázalo, že je skutečně pachatelkou.

Pokud se však vina ze strany Locklear prokáže, může ji to kvůli události, kdy v americké Santa Barbaře řídila pod vlivem drog, vyjít pěkně draho.

"Kolem půl páté odpoledne viděla svědkyně Heather Locklearovou řídit zmateně, když odjížděla z parkoviště v Montecito. Svědkyně uvedla, že Locklearová velmi hlasitě túrovala auto a přejela několikrát sluneční brýle," uvedl tehdy pro magazín People mluvčí dopravní policie Tom Marshall. Soud o dalším hereččině osudu rozhodne 17. května.