Mladí fanoušci rappu skandovali Gottovo jméno

Zlatého slavíka síly neopouští a bolesti kyčle jsou ty tam. Gott se ukázal ve skvělé formě. Na to, že vystoupil až po jedenácté hodině, na něm únava nebyla vůbec znát. Když se Gott objevil na pódiu, všichni začali skandovat jeho jméno. Po minutových ovacích Gott k fanouškům promluvil.

"Přátelé, když mě Bushido oslovil, jestli bych s ním neudělal duet, myslel jsem, že je na vině imitátor, že to byl nějaký špás, verstehen Sie Spaß," řekl s pobavením a pokračoval: nejenom, že bylo plno skeptiků, kteří říkali, že to nemůže vyjít, pak jsem měl také velké štěstí, že jsem mohl vystoupit v autobiografii Bushida, ve filmu Časy tě mění, děkuji Bushido, že jsme to spolu mohli dělat," zakončil svůj projev Karel Gott a spustil s Bushidem hit Für Immer Jung.

Video
Video se připravuje ...

Karel Gott zazpíval v Lucerna Music Baru abl

Blesk.cz se ptal na bezprostřední dojmy mladých rapperů

Líbil se vám duet Bushida a Karla Gotta?

"Jako Gotťák ten byl nejlepší, smekám, ten tady bude snad do stovky," řekl hiphoper Martin. Spolu s ním byla na koncertu i jeho přítelkyně Tereza. "Byla to libovka, ten song je hrozně chytlavej a hned ti vleze pod kůži, byl to pro Bushida dobrej tah, že si vybral božského Káju," řekla svůj názor Tereza.

Na koncertu byli však i němečtí fanoušci. "Náhodou jsme v Praze na zájezdu a náš průvodce nás upozornil, že tady bude vystupovat Bushido s Gottem, tak jsme si s přítelkyní řekli, že se na Gotta půjdem podívat a vyplatilo se," řekl mladý německý pár, který už na jednom koncertě rappera Bushida byl.

Mezi fanoušky Bushida se našli i tací, kteří občas z dálky na Gotta zakřičeli. Tak už běž pryč, chceme Bushida, takové pokřiky byly ale opravdu ojedinělé. Jinak zaplněná Lucerna vesměs náctiletých fanoušků Gotta přijala vřele.

Skandalista Bushido natočil autobiografický film

Dvaatřicetiletý skandalista Bushido ve středu večer českému publiku představil svůj program nazvaný Ein Kessel Boombox. Zpěváka Karla Gotta pozval na své vystoupení záměrně, protože spolu před dvěma lety natočil duet Für immer jung (Navždy mlád) na motivy někdejšího hitu Forever Young skupiny Alphaville.

Natočením písně, která se objevila na albu Heavy Metal Payback a pronikla na přední příčky německých hitparád, spolupráce Gotta s německým rapperem neskončila. Po boku Bushida se Gott objevil ve filmu Časy tě mění (Zeiten ändern dich). Autobiografický příběh rappera s tuniskými kořeny se začal v Německu promítat na začátku února, Gott v něm zpívá v Německu velmi oblíbenou píseň Biene Maja (Včelka Mája).

Bushido seděl za napadení v kriminále

Bonnský rodák Bushido má na svém kontě sedm studiových alb. Jeho deska Vom Bordstein bis zur Skyline je považována za první německý gangsta rap. Za svou kariéru prodal přes dva miliony nosičů, velký úspěch měla i jeho autobiografická kniha.

Bushido má kromě ctitelů i odpůrce. Vadí jim například některé jeho texty, které označují za sexistické. Bushido měl i problémy se zákonem, když před časem v Linci spolu se svými bodyguardy fyzicky napadl devatenáctiletého mladíka, který údajně prořízl pneumatiky jeho BMW. Po patnáctidenním pobytu v cele byl propuštěn na kauci. Některé jeho stinné stránky přiznává i jeho filmová autobiografie. Své přítelkyni v něm například rozbíjí nos...