„Měla jsem obavy, jestli to ustojím. Bála jsem se toho vedra v sále. Bylo to ale senzační. Dokonce mně bylo líto, že taky nemohu zazpívat a zahrát,“ svěřila včera Blesku Anna K., kterou čeká za čtrnáct dnů poslední chemoterapie a pak už jenom ozařování.

Že se Andělů zúčastní, k tomu prý zpěvačku přesvědčilo hned několik věcí. Líbilo se jí, že se zase hlasuje v přímém přenosu, lichotilo jí, že je pasována na akademika, a především to, že může veřejně poděkovat lidem, kteří jí drží v jejím boji s rakovinou palce.

„Na jeviště jsem vstoupila v naprosté pohodě. Měla jsem to v hlavě všechno promyšlené. Když mě ale tak vřele uvítala Tereza Pergnerová a ta plná aréna, lehce se mi rozechvěla kolena. Byla jsem hodně dojatá,“ svěřila zpěvačka.

Fotogalerie
4 fotografie

Z Anny K. se stala blondýna

Anna K. prý dlouho zvažovala, jestli se ukáže s holou hlavou. „Vyhrála to nakonec paruka. Už jenom proto, že jsem mohla být poprvé v životě blondýnou,“ vysvětluje Anna, která na slavnostní večer zvolila zlatou lesklou bundičku. „Mám ji už déle, ale připadala mi pro ten večer nejvhodnější,“ komentuje zpěvačka, která předávala cenu Zpěvákovi roku.

„Měla jsem radost, že to vyhrál můj favorit Tomáš Klus. Také jsem po čase ráda viděla Richarda Müllera a vůbec kamarády. Chodili za mnou do šatny. Bála jsem se z ní vystrčit nos. Všude číhali fotografové,“ přiznává.

Zpěvačka si prostě po čase užila příjemný večer, na kterém se přesvědčila, že její léčba je účinná. Protože ale nic nepodceňuje, tak se celý včerejší den snažila noční hodiny dospat. „Nebudu dělat nic. Jenom se válet,“ přiznala.