„Moje čtyři děti z předchozího manželství mi rozvod s jejich matkou vyčítají a nekomunikují se mnou. Své děti a vnoučata tak znám jen z internetu,“ posteskl si režisér Adamec v časopise Instinkt.

„Víte, to první manželství prostě nefungovalo. Vždyť jsem posledních jedenáct let měl už vztah s Janou, ale kvůli dceři Kristýnce, která byla nezletilá, jsem se nechtěl rozvést, ale bylo to chyba,“ tvrdí Adamec.

542436:gallery:true:true

Adamec vyměnil manželku za mladší milenku

Ten si krátce po rozvodu vzal svou o dvacet čtyři let mladší milenku Janu Novákovou za manželku a mají spolu už dvě malé děti. „Když mi moje děti nechtějí ukázat moje vnoučata, tak jsem si prostě musel vnoučky sám vyrobit,“ zavtipkoval režisér Pojišťovny štěstí.

Ten si svůj současný stav nemůže vynachválit. „Jsem naprosto spokojený a šťastný. Svou ženu Janu velmi miluju a naše dvě děti dali nový smysl mému životu,“ nadšeně tvrdí Adamec.

Režiséra trápí pokračování seriálu Sanitka

Toho tak trápí jen nejasnosti kolem pokračování seriálu Sanitka. Není totiž jasné, jestli ho bude režírovat právě Adamec. „Prý to nabídli Filipovi Renčovi, ale ten to odmítl s tím, že je to moje dítě. Za to si ho moc cením,“ vysekl poklonu mladšímu kolegovi režisér.