Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Za znásilnění dívky před zraky rodičů 12 let

Násilník si trest odpyká v detenčním ústavu
Násilník si trest odpyká v detenčním ústavu  (Autor: Blesk - Zbyněk Schnapka)
Autor: zb - 
16. dubna 2010
11:50

Znásilnil dívku (17) před zraky jejích rodičů a otce oběti se pokusil zabít. Za to Krajský soud v Plzni poslal Antonína Zigmunda (28) do vězení na 12 let. V káznici ale zůstane 15 let. K trestu za pokus vraždy a znásilnění se mu totiž přičítají 3 roky za loupež, kterou spáchal dříve.

Co se osudný den stalo? Zigmund zazvonil u dveří bytu, kde dívka bydlí. Otevřel její otec. Zigmund ho odstrčil a dotlačil ho až do obýváku. Tady muže, který má omezenou pohyblivost těla a je s manželkou v invalidním důchodu, začal bouchat do zad a kopat ho až upadl na zem.

„Odešel do kuchyně pro nůž s čepelí dlouhou 20 cm a ten 3x zabodl do otce dívky. Muž inkasoval jednu ránu do boku, druhou do zad blízko páteře a třetí pod žebro,“ popsala útok státní zástupkyně Václava Brýdová. Krvácejícímu muži pak nařídil, ať si sedne k manželce na gauč a oba se dívají, jak si bude užívat s jejich dcerou.

Vyhrožoval že dívce zabije tátu

„Na dívku křičel, že když mu nebude po vůli, tak zabije tátu,“ líčila u soudu hrůzy Brýdová. „Dívka si musela kleknout a orálně ho uspokojit," dodává Brýdová.Otci dívky se nakonec podařilo vyběhnout na chodbu a přivolat na pomoc sousedy. Ti zavolali záchranku a policii.

Zigmund utekl a schoval se venku mezi auty. Tady ho zatkla policie a zjistila, že měl v dechu 1,77 promile alkoholu. „Na nic si nepamatuji,“ tvrdil u soudu Sigmund. Rodiče znásilněné dívky jsou zdrceni. „Je to hrozné. Díváte se, jak ubližují vašemu dítěti a nemůžete pomoc. Kdybych mohl pomoci, klidně bych i zemřel,“ zdrceně řekl tatínek oběti.

arew ( 20. května 2010 20:01 )

milo ( 22. dubna 2010 08:24 )

já bych ho šoupla na těch 15 let mezi ty nejhorší případy, tam by si z něj udělali děvku a alespoň by pochopil, jaké to je když tě někdo znásilňuje, přeju mu jen to nejhorší.....

arcaben ( 17. dubna 2010 08:25 )

jako dobytek vypadá tak ho šoupnout k dobytku-k býkům...kluci rohatí by si s ním též rádi pohráli....a pokud by to rodiče ustáli,tak jim dát možnost stát v 1.řadě....

georg-stuttgart ( 17. dubna 2010 01:08 )

bez noznosti jake koliv podmineneho propusteni, 25 roku na tvrdo a do Valdic, aby se mu to tam vratilo, a vjezni ho tam znaslnovaly, a udelaly si z takovejch hajzlu devku,

gevi ( 16. dubna 2010 20:18 )

aspoň nechali v kriminále celých těch dvanáct let, když už dostal tak málo..

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání