Roční bouřlivý vztah slavného amerického herce je v troskách. S Grigorievou se seznámil při natáčení, opustil kvůli ní 7 dětí a svou ženu Robyn po 28 letech manželství, splodil s ní dítě, a teď je konec! Důvod? Zřejmě je jím vzájemné odcizení a nadměrná pracovní vytíženost obou milenců. I nadále však chtějí zůstat přáteli a dohodli se i na společné výchově pětiměsíční dcery Lucii.

Fotogalerie
4 fotografie

"Jednoduše se rozešli," uvedl podle serveru People.com přítel slavného páru a dodal: "Oba dva tvrdě pracují na svojí kariéře a pokoušejí se vychovat krásné dítě. Stále jsou přáteli."

Gibson pokračuje ve své hvězdné kariéře. V současné době je v Mexiku, kde natáčí svůj nový film How I Spent My Summer Vacation, v němž hraje kriminálníka, který se snaží přežít v tvrdém mexickém vězení. Kariéru však nezanedbává ani Oksana Grigorieva. Například příští týden vystoupí na benefičním koncertě v Rusku.

Jen před pár dny přitom Gibson uveřejnil rozvodové vyrovnání s manželkou Robyn. Má jí vyplatit 334 milionů euro, což je polovina jeho majetku - v přepočtu více než 8 miliard! Robyn o rozvod požádala krátce poté, co se spolu Gibson s Grigorievou objevili v srpnu loňského roku poprvé na veřejnosti.