Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

O páníčky přišla zvířátka polského prezidentského páru

Autor: ČTK, so - 
15. dubna 2010
06:25

Ohromnou ztrátu, kdy při letecké katastrofě zahynul polský prezident Lech Kaczyński (†60) a jeho žena Maria (†66), neutrpěly jen miliony lidí. O páníčka a paničku přišli také mazlíčci prezidentského páru, kocour Rudolf a fenka Lula.

Do kocoura Rudolfa se Maria zamilovala v listopadu 2004 na charitativní akci, kterou pořádal útulek pro zvířata bez domova. Rudolf, který se tehdy jmenoval Předseda, protože »úřadoval« v kanceláři útulku, byl maskotem dobročinné sbírky. „Je krásný jako herec Rudolph Valentino,“ rozplývala se první dáma.

K Rudolfovi po čase přibyla kočka Molly, která »přistoupila« do auta Lecha Kaczyńského a už u něj navždy zůstala.Jindy se zase ujal fenky voříška, která se toulala v okolí benzinové pumpy. Dostala jméno Lula. Jediným zvířetem, které se u Kaczyńských neoctlo shodou okolností, byl teriér Tytus. Toho si koupili. Nyní už žije jen Rudolf s Lulou, Tytus i Molly uhynuli.

Kdo se jich nyní ujme? Novou majitelkou »prvního« kocoura a »první« fenky by se mohla stát dcera manželů Kaczyńských Marta (29). V úvahu připadá také jejich rodinná přítelkyně Hanna.

arcaben ( 16. dubna 2010 08:50 )

Ty nejsi závislák???Tak co tu šmejdíš od božího rána a dementně blábolíš??Hupsni vedle pro lahváče,dej dlouhej kouř,nohy na stůl a tlač ze sebe další zhovadilosti=SUPER SE U TVÝCH CHOROBOMYSLNÝCH VÝLEVŮ BAVÍM Tak jen dál ať vidíme z jaké elity hňupů jsi vypadl

e.44 ( 16. dubna 2010 01:53 )

Nemáš ty náhodou na tý 55ce svoje kořeny, že toho o ní tolik víš, ty ubohá parodie na člověka?

adam55 ( 16. dubna 2010 00:10 )

Vrať se raději na 55. To odpovídá tvojí úrovni servilního jednozávita.

adam55 ( 16. dubna 2010 00:08 )

To je všechno co dokážeš vyslintat všeználku? Hůř na tom jseš ty s tou bandou servilních jednozáviťáků. Já nejsem ubohej závislák na Plesku jako vy. Já jenom občas koukám, jak se baví plebs.

arcaben ( 15. dubna 2010 23:54 )

mno,prozatím tady přiblble slintáš jenom Ty,přemoudřelá moucho čekající na lejno od Plesku!Ale mám lepší radu pro Tvá nedoceněná moudra-počkej si na dutohlava georg-stuttgart s tím si budete enteligentně švitořit!!P.S.My jsme možná potomci komančů,ale Ty hulvátů=kdo je na tom hůř?!!

Zobrazit celou diskusi