Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

VIDEO: Školačky lízaly cukr ze spolužáků

Video se připravuje ...
Autor: INT, oj - 
13. dubna 2010
22:43

Další podivné praktiky na lyžařském kurzu řeší gymnázium v Přelouči. Tělocvikář pod dohledem ředitele sypal cukr na nahá těla chlapců a dívky ho musely za úkol slízat. Sporná praktika byla natočená na video. O případu informovala televize Prima.

Událost natočil na video mobilním telefonem jeden ze studentů. Na záběrech jsou studenti druhého ročníku osmiletého gymnázia, kterým je okolo dvanácti let. Těla chlapců podle Primy posypával sám ředitel školy. Dívky pak prášek musely slízávat.

„My jsme byli u toho, ty děti do toho nebyly nuceny, byla to hra…“ tvrdí ředitel školy Lubor Pacák, který na tom nevidí nic neobvyklého. „Vy jste to vytáhli zase z kontextu, na tom lyžáku jsem byl já. My jsme tam s tou sekundou pracovali tak, jak jsme nepracovali nikdy jindy,“ obhajoval se Pacák.

Do olizováni nahých chlapeckých těl dívky možná nikdo nenutil, ale dělali to s odporem, jak potvrdily: „Některé jsme to nechtěli, on asi nikdo to nechtěl.“ Přesto se hry účastnily.

Podle TV Prima řeší hru i rodiče, kterým takové chování vadí. Případem se už zabývala i školní inspekce Pardubického kraje. Podobný skandál řešil nedváno také ve škole v Chroustovicíh na Chrudimsku. Tam učitelé na lyžařském výcviku trestali žáky na příklad poléváním vodou na mraze nebo je nutili, aby jen ve spodním prádle leželi ve sněhu.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

adam55 ( 14. dubna 2010 23:44 )

To jsem se zase nasmál Jestli neměli takový chutě po slepičí polévce Teď se budu ale "slykat" a jdu hajat.

anasyi ( 14. dubna 2010 21:58 )

vonamula,proc by se holkam delalo blbe?Ukazal by si jenom holou lebunu,nechal bysis ji posypat cukrem,nemusel by ses ani slykat,mozna ze by to bylo pro holky zazivnejsi,kdyby ti na misto cukru,posypali hlavu koksem,jo to by potom byla olizovacka

anasyi ( 14. dubna 2010 21:53 )

ja chci taky na lizaaaaaaaaaaaaak

e.44 ( 14. dubna 2010 15:23 )

tvoje první věta mě upřimně rozesmála

anelam ( 14. dubna 2010 13:55 )

Po dlouhé době jsme se zas setkali aspoň v diskuzi Víš kdoví jak to bylo,možná to navrhly sami děcka,takhle to bylo pod dohledem.Víš když jsme hránali vadí nevadí,taky za přítomnosti učitelů,tak jsme se i hubičkovali-dnes by to bylo harašení za přítomnosti učitele-dokonce jsme na výletě večer koupali v rybníku nahatí-a to nám bylo 14-taky pod dozorem-já si myslím že děcka v dnešní době by se nenechaly k něčemu nutit,a nedělali to,kdyby jim to tolik vadilo.Tak se měj je to jen výmněna názorů,nic víc-čauky

Zobrazit celou diskusi