Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Miley Cyrus se poprvé zamilovala

Autor: gam, INT - 
12. dubna 2010
16:54

Americká herečka Miley Cyrus (17) známá také jako Hannah Montana ze stejnojmenného seriálu se zamilovala. A to do svého hereckého kolegy Liama Hemswortha (20).

Její první dospělá filmová role se jí stala osudnou. Ve filmu The Last Song hrála milenecký pár s australským hercem Liamem Hemsworthem a hned při prvním polibku věděla, že je to ten pravý a dál už nemusela nic hrát.

"Ten polibek ve mně něco vyvolal, věděla jsem, že je to ono" svěřila se v rozhovoru pro Mirror Miley. „Láska je krásná a cítíte se skvěle, když je to s někým, kdo vás naplňuje. To je to, co mi Liam dává a jsem za to ráda,“ dodává mladá herečka Cyrus.

Liam pochází z Austrálie a mezi jeho oblíbené sporty patří surfování. Miley byla dokonce už navštívit jeho rodinu v rodné Austrálii a na to, že je to na druhé straně planety se tam žije stejně jako v Americe. „U jeho rodiny to vypadalo jako u nás doma v Nashvillu, například krávy tam byly všude,“ řekla se smíchem Cyrus.

Dokonce i její táta jí novou lásku schvaluje a je rád, že si našla někoho normálního. "Můj táta je prostě šťastný, že mám něco, co se děje v mém životě s někým normálním. Žádné psycho, takže je to dobré,“ prozradila herečka.

Ve filmu, který bude mít premiéru 30. dubna, hraje dospívající dceru, která neochotně opouští domov v New Yorku, aby strávila léto se svým odcizeným otcem v malém městě, kde se nečekaně zamiluje.

"Nabídka na natáčení filmu přišla v šílené době, protože jsem měla turné a pracovala jsem na show, myslela jsem, že to nezvládnu, ale nakonec to všechno do sebe krásně zapadlo,“ svěřila se Miley.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa