Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Na Opavsku se chtěl upálit 14letý mladík a 50letý muž

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: ama, ČTK - 
9. dubna 2010
19:05

Skoncovat se životem chtěl v pátek odpoledne na Opavsku čtrnáctiletý chlapec. Spolu s ním se chtěl podle informací policie upálit i jeho známý. Kriminalisté z Opavy a Hradce nad Moravicí v současné chvíli případ prošetřují.

Podle serveru novinky.cz o případu policisty informovala okolo 17. hodiny žena. „Volala na bezplatnou linku tísňového volání, že před chvílí měla podivný telefonát od syna, který se údajně nachází někde v lesích poblíže obcí Žimrovice a Benkovice. Údajně ženě řekl, že chce společně se svým známým spáchat sebevraždu,“ popsal opavský policejní mluvčí René Černohorský.

Podle něj žena při telefonátu plakala a nebylo zřejmé, co vše k celé záležitosti ví a co se vlastně děje. Proto za ní vyrazila policejní hlídka. „Ve stejné chvíli vyjeli do Žimrovic a Benkovic a okolních lesů policisté z Hradce nad Moravicí.“

Zhruba dvacet minut po ženině telefonátu dostala policie informaci od jednoho z obyvatel Žimrovic, že vidí požár u starého včelína, to uvedl server novinky.cz.

Policie v této chvíli případ prošetřuje

„Po přesném určení místa se jako první na místo dostavili hradečtí policisté. Ti na místě uviděli dva ohořelé muže. Byli při vědomí, starší z nich, zhruba padesátiletý, byl ve špatném zdravotním stavu. Mladší z mužů byl v relativně lepším stavu,“ informoval Černohorský s tím, že na místo požáru vyrazili také hasiči a zdravotníci. „V této chvíli vše prošetřujeme,“ dodal policejní mluvčí.

Mluvčí záchranky Lukáš Humpl ČTK řekl, že starší muž má popáleniny 2. a 3. stupně na 50 procentech těla. Zraněnonou má především horní polovinu těla. Mladík má jen lehčí popáleniny.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

c3rb3r0s ( 20. dubna 2010 01:03 )

Proč je zrovna teď tak in to upalování? Vždyť to musí bolet jako prase. Normální člověk kdyby to chtěl skončit tak do sebe kopne tubu prášků na spaní, nebo něco. Ale upalování? Pche.

12-666 ( 10. dubna 2010 22:08 )

Mam takovy spatny pocit,ze se jedna o divny vztah mezi cizim chlapem a ctrnactiletym klukem.

Zobrazit celou diskusi