Středněvěká Helena je upjatá a vše racionalizující manželská terapeutka (Lenka Vlasáková), její dcera Laura idealistka a ekoaktivistka (Veronika Kubařová) a babička Vilma stárnoucí bonvivánka (Eliška Balzerová). Herečky dané role ztvárňují skvěle. Otázkou je, zda jsou potlesku hodné i modely, v nichž přišly na filmovou premiéru.

Smutná volba Elišky Balzerové

537185:gallery:true:true

Outfit působí jako lesklá kombinéza, ale jedná se o poloprůsvitný nátělníkový top a saténové kalhoty stažené u kotníků do gumy. Takové ukončení rovných, nijak širokých nohavic je nepochopitelné. Hladké lodičky k němu stylově nesedí. Model vypadá jako domácí oblek s dlouhou vestou na zahřátí.

Kreativní cirkus Lenky Vlasákové

537187:gallery:true:true

Tento model zcela jistě pochází z dílny nějakého tuzemského návrháře. Čeští oděvní výtvarníci se totiž často vyznačují přetlakem kreativity, která dělá z jejich modelů podivné jevištní kostýmy. Platí to i pro tuto kreaci: lesklou toaletu doplněnou monstrózním, kimonem inspirovaným kabátkem. Semišové boty na klínku opět stylově neladí.

Snaha nešikovné Veroniky Kubařové

537186:gallery:true:true

Krásná nadějná herečka zvolila na rozdíl od své filmové matky Lenky Vlasákové neformální ležérnost. Žádná dramatická róba, ale hladký černý top. Plus bavlněná kolová sukně, která by potřebovala žehličku. Hladké lodičky s vejčitou špičkou měly mít rovný silnější podpatek a večerní, štrasem zdobená kabelka v rámu je nevhodná.