Za vystoupení dostane jen polovinu svého běžného honoráře – 5 tisíc.

Přitom běžná cena Machálkové v muzikálu za jedno představení je 10 tisíc korun. „Ano, s Leonou jsme si plácli,“ potvrdil Blesku producent Oldřich Lichtenberg s tím, že jestli Machálková jako uklízečka odzpívá 28. dubna v Divadle Broadway premiéru, se ještě rozhodne.

Roli totiž vedle ní dostala i Ilona Csáková a Monika Absolonová. Přestože je honorář za roli uklízečky pro zpěvačku typu Leony spíš symbolický, Machálkovou to neponižuje. Na muzikál Angelika totiž vypršela práva a Leona přišla o slušně placenou práci. A protože 5 tisíc opravdu není moc, Leona si zajistila role ještě v Jacku Rozparovači, Šachmatu a na Slovensku v Draculovi.

Leona se raději uhraje k smrti, než aby byla se synem závislá na Šípkovi.

Fotogalerie
3 fotografie

Zpěvačka Leona Machálková nedávno prožila velký partnerský krach. Bořek Šípek jí totiž opustil před několika měsíci po deseti letech vztahu kvůli Zuzaně Mausové. Jenže s ní Šípek vydržel jen krátce, a tak se zdálo, že se k Machálkové zase vrátí s prosíkem.

Jenže jak se zdá, tak Leonu nevěra bývalého partnera zasáhla natolik, že mu nehodlá odpustit. Návrat se tak v současné době nečeká. „V současnosti miluji jediného muže – syna Artura,“ vzkazuje nejen Šípkovi Machálková, které tak veškerou zbývající energii věnuje muzikálu Baron Prášil, kde hraje jednu z hlavních ženských rolí.