Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Nečas má milenku, tvrdí skupina na facebooku

Nečas má milenku, tvrdí skupina na facebooku
Nečas má milenku, tvrdí skupina na facebooku  (Autor: Reprofoto facebook.cz)
Autor: jos, efk - 
7. dubna 2010
19:13

Na sociální síti facebook vznikla skupina, která tvrdí, že nový volební lídr ODS Petr Nečas (45) udržuje milostný poměr se svou asistentkou Janou Nagyovou. Nečas to popírá, prý je to jen předvolební pomluva.

Serveru Blesk.cz se ozval jeden ze zakladatelů této skupiny vystupující pod jménem Adam Tichý a sdělil: "Nový lídr ODS o sobě tvrdí, že je věřící, a že jeho rodina je pro něj vším. Při tom je veřejným tajemstvím jeho mnohaletý mimomanželský poměr se spolupracovnicí Janou Nagyovou! Tato skutečnost by sama o sobě byla jeho soukromou věcí, kdyby Nečas nestavěl svojí politickou kariéru na tvrzení, že je silně věřící, a že rodinné hodnoty jsou pro něj vším."

Co si o založení skupiny a o nařčení z nevěry myslí volební lídr ODS Petr Nečas? "Je to nesmysl a další krok špinavé volební kampaně. Jsem zvědav, z čeho všeho budu ještě do voleb obviněn," sdělil lídr ODS pro Blesk.cz a nepřímo tak naznačil, že za informací o milence může stát politická konkurence.

Co na to Petr Dimun z ČSSD?

Zeptali jsme se tedy vedoucí PR sekce ČSSD Petra Dimuna, zda v tom náhodou nemá prsty opravdu ČSSD. "O tom, že taková skupina na Facebooku vznikla, nic nevím, takže s tím nemám ani nic společného. Navíc si myslím, že takové věci jsou soukromá věc každého člověka, a že do politiky nepatří. Jsem ale připraven na to, že zas budu obviňován z toho, že za tím stojím já. Vždyť pan Tluchoř dokonce naznačoval, že já stojím i za tím rozhovorem Mirka Topolánka pro časopis Lui."

Kdo je Jana Nagyová?

Jana Nagyová provází Nečase celou jeho politickou kariérou. Nejprve pro něj pracovala jako asistentka, to byl Nečas řadovým poslancem. Pak se stal ministrem práce a sociálních věcí a na tento resort ho opět doprovodila Nagyová jako jeho asistentka. V současné době působí usměvavá blondýnka stále jako Nečasova pravá ruka, nyní se ale pohybuje v hlavním štábu ODS. Místopředseda ODS David Vodrážka Blesk.cz k její osobě poznamenal, že je registrovanou členkou ODS v Praze 13, kam přešla z Karlových Varů.

Nečas má 4 děti a dbá o rodinu

Petr Nečas je ženatý. Manželka se jmenuje Radka. Mají čtyři děti - Ondřeje, Tomáše, Terezu a Marii. Trvalé bydliště má v Rožnově pod Radhoštěm. Před více jak rokem Nečas podpořil Národní týden manželství, který má připomínat význam rodin. "Podporu manželství považuji za jednu z priorit mé politiky na ministerstvu práce a sociálních věcí, kterou hodlám zohledňovat ve všech krocích v reformě rodinné politiky," říkal ve svém projevu ještě jako ministr práce a sociálních věcí.

gevi ( 8. dubna 2010 21:17 )

Vám to přece může být jedno. Vy byste pravici stejně v žádném případě nevolil/a. A pokud to chceme vidět trochu objektivně, pak Paroubek si taky našel mladší, Rath se veřejně chlubí, že má manželku a milenku atd. Ovšem takové Petře jde o sexy mozek a ne o prahy, to je pravda.

gevi ( 8. dubna 2010 21:13 )

Pokud to vidíte takto, pak jste ve svém výčtu zapomněl desítky dalších politiků - jak se říká - napříč politickým spektrem.

gevi ( 8. dubna 2010 20:39 )

Že vaše příspěvky nemají hlavu ani patu, za to mohou složité okolnosti související s celkovou inteligencí. Ale ty pravopisné chyby děláte určitě schválně, abyste vypadal jako více ze Stuttgartu, protože tak nízké IQ mít snad ani nemůžete.

marais ( 8. dubna 2010 18:11 )

Nečas je fyzik a někoho potřeboval, aby za něj ekonomicky a politicky myslel a tak mu tato dáma asi pomáhá ve všem.Tomu bych věřila.

vodenka ( 8. dubna 2010 14:36 )

Mám kamarádku na magistrátu a říkala mi, že tam včera tu stránku vyráběli na příkaz Béma. TO JE SILNÝ KAFE, nemyslíte?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa