V následujícím díle uvidíme opravdové emoce a zvraty. Táta Honza neunesl podvod Dity. Ta se na pokoji zamkla s cizím mužem a následně spolu strávili i noc. Nepříjemnou situaci Honza nechtěl rozebírat před ostatními adeptkami na maminku, proto Ditu vyřadil potají. "Sbal si věci a vypadni," řekl Ditě Honza, ta s jeho rozhodnutím souhlasila.

Další emoce se projeví na mamince Zuzaně Černé (40), která před dvěma roky ovdověla a se smrtí manžela se ještě nevypořádala. Rozbrečí se tak Honzovi během jejich rozhovoru, ten neví, co s rozpaky dělat.

V pořadu dojde i na úraz, kdy jedna ze soutěžících maminek Kateřina dokonce skončí až na invalidním vozíku. Proč, to se dozvíte ve čtvrtek večer, od 21:20 na TV Prima.

Princip pořadu

Nová řada reality show se na televizní obrazovku vrací s řadou novinek. Své protějšky tentokrát hledají dva muži a jedna žena, jež spojuje podobná životní situace, chybějící partner a dítě nebo děti ve vlastní péči, kterým hledají chybějícího rodiče.

Bližší poznávání postupně vyloučí z okruhu potenciálních partnerů Evy, Jana a Honzy vybrané muže a ženy. Nakonec určí posledního potencionálního partnera či partnerku. V posledním díle Hledá se táta a máma diváci uvidí nejen finální rozhodnutí Evy, Honzy a Jana, ale také návrat k nim po půl roce od výběru partnera.

Profily tátů a maminky

Třiadvacetiletá Eva hledá tatínka ke svým dvěma dětem.
Autor: TV Prima

Eva Šlehoferová (23 let)

Eva žije v Praze a je mladou, přitažlivou maminkou 4,5letého Dana a 3leté Gábinky. Je dva roky rozvedená. Pracuje na částečný úvazek jako asistentka jednatele úklidové společnosti. Mezi její zájmy patří kolečkové brusle, výlety, vodáctví, tancování a nakupování. Eva je velmi zajímavá zejména pro svou atraktivitu a nízký věk, ale zároveň silné rodinné založení.

Honza Žídek zažije sex už v druhém díle.
Autor: TV Prima

Honza Žítek (41 let)

Honza žije ve Lhotce se svým 12letým synem Vítkem. Od jeho rozvodu uplynuly 4 roky. Už mnoho let pracuje jako údržbář vozového parku pražského metra. Rád jezdí se synem na kole, hraje floorball, čte a cestuje. Honza působí na první pohled sebevědomě, jako prototyp typického mužného a dominantního charakteru. V pořadu však projde několika nečekanými zvraty.

Jan má dvě děti a chtěl by i novou partnerku.
Autor: TV Prima

Jan Markovský (36 let)

Jan bydlí v městečku Hanušovice společně s 13letou dcerou Pavlou a 10letou Janou. Pracuje jako soustružník a je rozvedený více než 2 roky. Rád jezdí s dcerami na kole, hraje s nimi volejbal a tenis. S bývalou ženou bojoval o získání dcer do vlastní péče. Žije skromně, je typické vesnické povahy, má rád pravdomluvnost a upřímnost.