Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Topolánek je unavený, Zemanovci nechtějí Czechtek

Autor: jho, zp - 
5. dubna 2010
11:38

FOTOGALERIE: Mirek Topolánek je prý unavený muž, Zemanovci nechtělí další Czechtek. To a mnohé další hlásají předvolební billboardy politických stran, často proti sobě útočících.

Výzva čtenářům
Zahlédli jste ve svém okolí vtipný, nesmyslný či škodolibý předvolební billboard? Máte jeho fotku? Neváhejte a posílejte je na adresu online@blesk.cz s heslem Billboard. Ty nejpovedenější zveřejníme. Nezapomeňte připsat, kde a kdy byla fotografie pořízena!

Na billboardech visících po celé zemi se lídři stran zesměšňují, urážejí nebo napadají. Jiní pro změnu zkoušejí zapůsobit na voliče neotřelým způsobem. Kdo se v tom má vyznat? Které poutáky jsou vtipné a které úplně zbytečné? Blesk.cz se je pokusil roztřídit.

534243:gallery:true:true

Předseda je kostlivec!

Pravicová TOP 09 nasadila laťku vysoko. Když průhlednost, tak přímo rentgenová! Kníže Karel Schwarzenberg sice měl chvíli pochybnosti, jestli na snímku nebude vidět, že ho právě přepadl spánek, nebo zda se nepropíchne, že nemá modrou krev, ale nakonec svolil k snímkování. Nechal si při té příležitosti překontrolovat stav svých prokouřených plic. Pravda je taková, že mu lékaři krátce nato zakázali kouřit dýmku.

Jiří Paroubek Jiří Paroubek | Michal Šula a abl

Čertovský Paroubek

U obce Hluk v okresu Uherské Hradiště je k vidění jedinečný billboard. Je na něm předseda ČSSD Jiří Paroubek v podobě ďábla a u původního slibu o obnovení prvních tří dnů nemocenské dodatek: „...tak, a teď si Vás kúpím všecky!“ Za ďábelským Paroubkem stojí neznámý vtipálek, který pouze přelepil původní billboard ČSSD svými doplňky. Tím však riskuje trestní oznámení ze strany ČSSD a pokutu.

Mirek Topolánek Mirek Topolánek | Michal Šula a abl

Topolánek už může relaxovat

Tenhle plakát už zastaral. Útoky na Mirka Topolánka ze strany sociálních demokratů ztratily svůj cíl. Topolánek si teď klidně může dát měsíc relaxu v Toskánsku, protože na jeho místo postoupil Petr Nečas. Co si na něj konkurenti najdou? Těžko říct, ale unaveně zatím nevypadá…

Ing. Vladimír Hönig, Ph.D. Ing. Vladimír Hönig, Ph.D. | Michal Šula a abl

Pro, nebo proti technopárty?

Největší otazníky vzbuzuje tento billboard Zemanovy strany SPO. Co nápis Nechceme další CzechTek znamená? Chce snad strana bojovat proti vyznavačům techno muziky? A nebo nechce další nesmyslně brutální policejní zásah? Správná je druhá možnost. „Ti, kteří mi mají pomoci, nebo mě ochránit, docela surově zmlátili účastníky té akce. Doufám, že takové obrázky jako tenkrát, už neuvidím,“ řekl k tomu Vladimír Hönig z SPO.

Jiří Paroubek Jiří Paroubek | Michal Šula a abl

Proti všem

Na začátku března se na billboardech objevil předseda ČSSD Jiří Paroubek a vedle něj slogan: „Bojuji proti mlžům, plžům, hlavonožcům.“ K autorství vtipného poutače se přihlásila ODS s tím, že to je reakce na billboardovou kampaň ČSSD. Z původních plakátů totiž Paroubek svým voličům vzkazoval, že bojuje proti poplatkům u lékaře či za vyšší důchody.

Další bilboardy

anelam ( 6. dubna 2010 10:24 )

Tak vy chodíte do zaměstnání a čtete tam bulvár?To my pracující chodíme k vám do práce za minimální mzdu a kdy se vám hodí tak nás propustíte.Takže vy odíráte nás a stát chce odírat vás-a to se vám už nelíbí???No Paroubek má aspoň sexi mozek ale vy?I když modrou ani oranžovou nemusím.A počestná socka volí úplně někoho jiného!

gogo ( 5. dubna 2010 21:30 )

Paroubka se vůbec nezastávám. Vůbec. Ale z těchto jen na něj směřovaných vulgárních útoků mám pocit, jakoby ostatní politici ostatních stran byli géniové a muži čestní a poctiví. Ale tak tomu přece vůbec není ! Naopak. Tak proč z té party vlastizrádců vytahujete na světlo jen jednoho ? Proč ? Pokud to má být součást skryté volební agitace ve prospěch pravicových stran, tak je to dost primitivní a účelové ...

gogo ( 5. dubna 2010 21:24 )

Oranžová, modrá, červená, zelená ... žádný rozdíl... Bohužel .....

gevi ( 5. dubna 2010 21:08 )

Marně přemýšlím, kdo by ty volby zakázal. A proč je zakazovat, když stejně nic nezmění?

hurryd ( 5. dubna 2010 19:40 )

Na rozdíl od Vás jsem od státu nechtěl ještě ani korunu!A kdo je to hospodský hulvát?Já totiž do hospod nechodím ale Vy s tím evidentně máte skušenosti tak prosím vysvětlete.Já totiž musím chodit do zaměstnání aby mi ten Váš Tupolánek mohl strhnout daně větší než Vy jste si kdy za měsíc vydělal(a)!!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa