Alespoň podle koutů, které odhalila nešťastným účesem, to tak vypadá! Dominika chtěla s čelenkou ve vlasech asi udělat velkou parádu, ale tentokrát se pořádně sekla. Naštěstí pro Dominiku není účes to, co v jejím případě muže upoutá nejvíc. Pozornost strhává především její plasticky zvětšené poprsí. Utěchou pro modelku může být, že do budoucna aspoň ušetří hromadu peněz za šampony a nebude muset utrácet ani za kadeřníka.

Mesárošová vyniká mezi celebritami a modelkami především svým uměle zvětšeným poprsím. Původně si nechala prsa zvětšit umělým implantátem na trojky, ale to jí zjevně nestačilo a tak se rozhodla pro větší silikony a teď se může pochlubit pětkami. Z vnad Mesárošové se ale netěšily jenom obdivovatelé a obdivovatelky modelky, ale také zvířata z útulku na které věnovala Mesárošová výdělek z dražby svých prvních implantátů.

Dominika vyvrátila to, že by nevynikala inteligencí, ale pouze krásou. V pokerovém turnaji televize Nova VIP Poker Show se celkově umístila na 3. místě a vyhrála desítky tisíc korun.