Na večírku po přímém přenosu robina Hooda se děly věci. Finalista Ladislav Korbel se ještě před castingem seznámil se svou nynější přítelkyní Eliškou Ochmanovou. Do soutěže Robin Hood tak šli společně. Porota je dokonce oba vybrala až do finálových kol. Takže společně bojují o roli Mariany a Robina v muzikálu Robin Hood z pera Gábiny Osvaldové a Ondřeje Soukupa.

Jenže místo toho, aby na večírku oslavovali Ladislavův postup do dalšího kola, tak se každý bavil sám. Eliška ve společnosti ostatních adeptek na Marianu a Ladislav zase oslavoval s rodinou a se členy své skupiny Raptus.

Hbitý fotograf však zachytil vášnivý polibek mezi Janou Tesařovou (26) a právě zadaným Ladislavem Korbelem. Tesařová je přitom také jedna z finalistek soutěže Robin Hood. Na otázku Blesk.cz, proč Ladislav netráví svůj čas s přítelkyní Eliškou suše odvětil: "Jsme spolu pořád, tak jsme se rozhodli, že budem slavit každý zvlášť."

Zatímco Korbel se dobře bavil a popíjel s kamarády pivo, Eliška seděla sama u baru. Objevily se snad v partnerském soužití trhliny? To uvidíme časem.

Robin Hood
Autor: Blesk.cz

Fotogalerie
8 fotografií