Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Policie hledá muže podezřelého ze znásilnění

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: ČTK, šim - 
29. března 2010
18:29

Policisté v Plzni pátrají po muži, který podle kriminalistů v sobotu odpoledne znásilnil nedaleko rozhledny Chlum na Doubravce třiadvacetiletou dívku.

Pachateli je 25 až 30 let, z místa činu odjel na malém starším šedozeleném motocyklu. Informovala o tom policejní mluvčí Martina Hábrová.

Událost se stala kolem 14:30 ve chvíli, kdy šla dívka k rozhledně na procházku. "Najednou k ní zezadu přistoupil nějaký muž a pod pohrůžkou násilí ji znásilnil. Ihned po incidentu odjel na motocyklu pravděpodobně připomínajícím značku Babeta," uvedla Hábrová. Pachatel byl vysoký přibližně 175 až 180 centimetrů, štíhlé postavy, měl světlé vlasy krátce ostříhané, vysoké kouty a světle modré oči.

Kriminalisté žádají všechny svědky, kteří by mohli pomoci s pátráním, aby se obrátili na policii. Hledají i majitele motocyklu, který by mohl pocházet pravděpodobně z Plzně nebo blízkého okolí.

zena ( 29. března 2010 21:35 )

Je to fakt hrůza,když už ani odpoledne si nemůže žena vyjít sama na procházku! Co je to za magora,který musí přepadnout ženu a vynutit si styk? Musí to být ubožák,když nedokáže normálně ženskou sbalit anebo si prostě zaplatit prostitutku! Chudák ženská z toho bude mít trauma a ten ubožák to za čas udělá zase! Já musím téměř denně chodit večer z práce-sama a ikdyž to mám od autobusu jen kousek....není to příjemný pocit. A jak tady píše Jamia-já u sebe mám pepřák,ale upřímně si myslím,že bych ho v té chvíli ani nepoužila-boužel! Takový ubožáci by fakt zasloužili aby jim ho někdo uřízl,aby už nikdy neublížili nevinným ženám!

jamia ( 29. března 2010 19:21 )

Mladá holka aby se bála vyrazit odpoledne na výlet. Nejhorší je ten pocit bezmoci. Chodím do posilovny, mám dobrou fyzičku, ale kdyby mě napadl chlap, nejspíš bych se neubránila, muži jsou prostě silnější. Pepřák, kudlu, paralyzér apod. bych se bála použít, protože tím můžu útočníka ještě víc rozčílit a použije to proti mně. A co pak

kytka17 ( 29. března 2010 18:49 )

až tě najdou,tak ať ti ho hned ufiknou,ty ubožáku vypatlaný!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání