Nejstarším českým populárním otcem je fotograf Jan Saudek (74). Manželských i nemanželských dětí s různými ženami má údajně celkem 10. Nejmladším přírůstkem je zatím dcera Anna Marie, kterou mu porodila novinářka Pavla Hodková loni v únoru.

Jan Saudek tvrdí, že má deset dětí a o vnucích už nemá takový přehled.
Autor: Nedělní Blesk – Jiří Černohorský

Boss českého šoubyznyzu František Janeček se stal v 63 letech otcem potřetí, a to také loni v únoru. Narodila se mu holčička Emilly Ann. Je to první společné dítě s o více než třicet let mladší partnerkou, zpěvačkou Terezou Mátlovou. S exmanželkou si však pořídil potomky už dříve - kromě Emilly Ann má totiž už osmadvacetiletého syna Filipa a šestadvacetiletou Alici.

201651:gallery:true:true

Herec Bolek Polívka (59) má celkem 5 dětí, a to se 4 různými ženami. Poslední dva potomky, šestiletého Jeníka a čtyřletého Františka, splodil společně se svou dlouholetou přítelkyní Marcelou. Podobně jako v případě Janečka jsou jeho další děti už dospělé.

Autor: 

Mezi otce, kteří si dítě pořídili až v pozdním věku, samozřejmě patří i Karel Gott. Po šedesátce se mu narodila dcera Charlotte Ella (4), Nelly Sofie pak na svět přišla v květnu roku 2008. Obě holky vychovává Slavík s manželkou Ivankou (33) a prohlašuje, že po sedmdesátce si už další dítě nepořídí. Skutečně?!

Mezi otce, kteří si dítě pořídili až v pozdním věku, samozřejmě patří i Karel Gott.
Autor: Blesk

Brit Gerry Burks tedy se svými 74 lety v době porodu posledního dítěte stále vede, stal se nejstarším otcem Velké Británie. Se svou manželkou Dawn (41) má ještě šestiletého syna Daniela a ze vztahu s exmanželkou Monicou pak další tři děti! Pro britský The Sun prozradil, v čem spočívá tajemství jeho zázračné potence. V hojné míře si prý dopřává banány.