Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zavinil nehodu a zmizel, policie prosí o pomoc

Vůz Toyota Celica, který se vyhýbal spadlému motorkáři, zahučel u Blanska do říčního koryta.
Vůz Toyota Celica, který se vyhýbal spadlému motorkáři, zahučel u Blanska do říčního koryta.  (Autor: PČR)
Autor: op, jos - 
28. března 2010
13:21

Vyhýbali se spadlému motorkáři a zahučeli kvůli němu v autě do koryta řeky! A místo toho, aby jim pravděpodobný viník nehody pomohl, raději z místa ujel! Blanenská policie teď po motocyklistovi pátrá.

Neznámý muž na motocyklu jel v sobotu kolem poledne od Šebrova k Blansku. U křižovatky na Olomučany nezvládl podle policistů řízení a havaroval.

„Po pádu z motocyklu se kutálel do protisměru, kde zrovna jelo osobní auto. Jeho pětadvacetiletý řidič chtěl zabránit střetu a strhl volant. Vyjel ze silnice a toyota skončila v říčním korytě. Motocyklista však na nic nečekal a z místa nehody ujel!“ popsala bouračku policistka Iva Šebková.

Řidič auta a jeho třiadvacetiletá spolujezdkyně naštěstí vyvázli s lehkými zraněními. „Na autě je škoda asi 70 tisíc korun, při nehodě se poškodilo i dopravní značení,“ dodala policejní mluvčí. U havárie zasahovali i hasiči.

Pro zraněnou osádku auta měl původně letět vrtulník jihomoravské záchranky. Potvrdil to její mluvčí Radek Turin s tím, že mladík i dívka utrpěli zhmožděniny zad. Kvůli lesnatému nepřístupnému terénu však na místě nehody zasahovaly záchranářské týmy v sanitkách, které šoféra i jeho o dva roky mladší spolujezdkyni odvezly na urgentní příjem Fakultní nemocnice v Brně-Bohunicích.

 

monjja ( 30. března 2010 13:27 )

Každej rok s přicházejícím teplem se ti pablbové na motorce chovají jak smyslů zbavení, jen je mi pokaždé líto, když to odnese nevinný člověk, těch blbců, co se nedokážou ovládnout, mi líto není ani co by se za nehet vešlo. Včera říkali, že nějakej čtyřicetiletej!!! se zabil na motorce....no, to jsem si řekla, že ten už by rozum mohl mít...no tak nic!

waserman ( 28. března 2010 22:03 )

zokot ( 28. března 2010 16:19 )

Neudělali si to sami? Motorkář je třeba jejich fantazie.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání